Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Adwords Bureau Aalborg

Få hjælp til opsætning af Google Partner Bureau

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


AdWords Aalborg

I dag kender de fleste til Googles søgemaskine – samtidig er det dog de færreste, der også kender til Google AdWords, der er en del af Googles værktøjskasse. Her har du mulighed for, på vegne af din virksomhed, at lave målrettet digital markedsføring med henblik på at blive vist i toppen af en Google søgning – før de organisk genererede resultater og før dine konkurrenter.

En af de helt store fordele ved en AdWords kampagne på vegne er din virksomhed er det, der kaldes ”pay per click” (PPC). Med PPC betaler du som annoncør udelukkende for de ”klik”, der er til dit website. AdWords’ priser afhænger altså af, om folk klikker sig ind på din side og du er derfor hele tiden sikker på at få værdi for pengene. Fra din AdWords konto fastægges budget, ligesom der udarbejdes AdWords report, Google Analytics m.m.

Google Adwords giver dig endvidere muligheden for geografisk afgrænsning. Det betyder blandt andet, at du kan fokusere din kampagne i Aalborg-området eller – hvis det er dit behov – breder, med henblik på en nationalt eller internationalt fokuseret kampagne. Igennem tilbundsgående analyser hjælper vi dig naturligvis med at finde ud af, hvor dit behov ligger. På baggrund af disse analyser, sammensætter vi den helt rigtige AdWords kampagne.

 

I kraft af disse muligheder er du som annoncør hele tiden i kontrol over din konto og du risikerer ikke lige pludselig, at dit budget løber løbsk. Ligeledes har du mulighed for at følge op på din kampagne og tilpasse nye fremstød for på den måde at fokusere endnu mere målrettet. Det vil altså sige, at du med en AdWords kampagne ikke skal bruge unødvendige ressourcer på markedsføring, der alligevel ikke rigtigt virker.

Synes du dog stadig, at ord som retargeting, AdWords keywords, AdWords management kan være svære at forstå og tillader din virksomheds aktivitetsniveau ikke diverse AdWords kurser, så du selv kan sammensætte din kampagne? Er du ikke helt sikker på, hvordan du griber digital markedsføring an og kunne du godt bruge hjælp til at udarbejde den helt rigtige marketing strategi?

Tilknyt bymedia som Google Adwords Bureau i Aalborg

Skub din virksomhed i Aalborg helt frem i det digitale rampelys med en AdWords kampagne fra byMedia, der er lidt ud over det sædvanlige! På den måde er du sikker på at komme foran dine konkurrenter i en Google søgning og øger samtidig sandsynligheden for at blive kundernes foretrukne.

Vi er et AdWords bureau i hjertet af Aalborg og vi har dokumenteret erfaring fra en lang række forskellige virksomheder, både i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi har samarbejdet med de fleste, lige fra frisører til rengøringsvirksomheder og betragter os selv som eksperter, når vi taler om digital markedsføring.

Qua vores store erfaring og dygtige team kan vi levere skudsikre Adwords kampagner til din aarhusianske virksomhed i og i samarbejde med vores eksperter, sammensætter I en løsning, der passer dit behov. Vi tilbyder ligeledes AdWords management, således du kan fokusere på virksomhedens drift og de daglige opgaver og ikke skal bekymre dig om din online synlighed.

byMedia leverer personlige og professionelle løsninger, der skræddersyes til din virksomheds behov. Ligeledes garanterer vi, at din AdWords kampagne hurtigt vil give ROI og er dig naturligvis også behjælpelige ved opfølgning på din kampagne. Dermed er du også sikker på, at ethvert tiltag er 100 % fokuseret og gennemtænkt, så du ikke ender med at spilde ressourcer på mangelfulde løsninger.

Kontakt os for en sparringspartner til din virksomhed i Aalborg, der forstår den ålborgensiske forretningsånd. Med en skræddersyet AdWords kampagne, hjælper vi dig til at tiltrække flere kunder, øge salget i din webshop, få flere opkald på telefonen, gensælge til eksisterende kunder m.m.

[ratings]

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud