Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Skab synlighed på stadion

– vælg bandereklame!

Har du nogensinde overvejet, hvordan du som annoncør på et stadion, i en hal eller på en arena skaber opmærksomhed omkring din virksomhed? Har du ligeledes overvejet, om du i så fald får mest muligt ud af de annoncekroner, du smider efter et givent tiltag? Som annoncør skal du hele tiden forholde dig til konkurrerende annoncører samt finde ud af, hvordan du skiller dig ud fra mængden. For at få bedst mulig ROI, skal du således vælge en løsning, der skaber lige netop det niveau af synlighed, din virksomhed har brug for – og som den fortjener!

At skille sig ud fra mængden med en dynamisk bandereklame

Når vi taler om moderne markedsføring, er det ingenlunde et nyt og banebrydende fænomen, at der tilbydes bandereklamer på stadioner, i haller og deslige. Det er til gengæld stadig relativt nyt, at selv samme kan laves som dynamiske, levende bandereklamer. Her har du muligheden for at implementere enkle virkemidler såsom logo og tekst. Med moderne teknik er det dog også muligt at anvende videoklip, billeder og 3D animationer for et særligt kreativt udtryk.

Fordelen ved at vælge digitale bandereklamer frem for helt trykte bannere er, at de digitale af slagsen er langt nemmere at redigere og således også at opdatere, når der sker ændringer i din virksomhed. Ændringer, der vedrører selv samme bandereklame.

Betyder det, at trykte annoncer og reklamer ikke har deres berettigelse? Naturligvis ikke! Det betyder blot, at du som virksomhed har flere forskellige muligheder at vælge imellem og at de hver og en har nogle helt særegne fordele.

Vi er byMedia! DIN leverandør af professionelle bandereklamer

byMedia er et professionelt reklamebureau beliggende i hjertet af den nordjyske hovedstad, Aalborg. Vi er eksperter i markedsføring og reklameopgaver og hjælper således også gerne dig med at udvikle en flot, kreativ og ikke mindst professionel bandereklame.

Med fokus på synlighed og et unikt udtryk, sørger vi for at skabe lige netop dét, der adskiller dig fra konkurrerende annoncører. Vores grafiker står klar til at omdanne dine idéer og visioner til en spændende, dynamisk reklame, hvad enten der er tale om en LED-bandereklame eller det drejer sig om en trykt reklame.

Pris på bandereklamer

Prisen for en bandereklame afhænger først og fremmest af, hvordan den specifikke reklame skal se ud samt hvor mange features, der skal implementeres. Hos byMedia arbejder vi med forskellige pakker og løsninger, der kan matche ethvert ambitionsniveau.

Hvis ambitionsniveauet er i top, og du er klar til at give den fuld gas med grafik og design, er der naturligvis også muligheden for at lave en fuldt ud customized løsning. Her spiller vi med alle musklerne og leger med de features, der er tilgængelige. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for vores samlede kreativitet!

Lad byMedia lave din næste bandereklame

Hos byMedia arbejder vi passioneret med reklame og markedsføring og elsker at være med, når vores kunder får mere synlighed! Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med stadionreklamer, eller vil du gre brug af vores kompetencer på området? Så kontakt os allerede i dag! Vi står klar med frisk kaffe på kanden og den kreative pen, der omdanner dine idéer til levende reklamer.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud