Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Øget salg med bannerreklame

Hvordan skaber du synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed? Fokuserer du på bestemte markedsføringsmetoder eller kombinerer du flere forskellige discipliner på én gang?

Som så mange andre moderne marketingdiscipliner, er bannerreklamer endnu en fremragende måde, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed via digitale medier såvel som i den virkelige verden. En bannerreklame kan implementeres på nyhedsplatforme, som stadionreklamer eller andre steder, du annoncerer. Ved hjælp af netop denne form for annoncering har du således muligheden for at skabe kreative reklamebannere. I digitale sammenhænge kan der sågar indbygges links samt andre dynamiske features, således at dine kunder kan gå direkte fra bannerreklame til hjemmeside/webshop.

Få hjælp til kreativ bannerreklame ved byMedia

Hos byMedia beskæftiger vi os med alle former for markedsføring, både online og offline. Vi arbejder med såvel komplette som enkeltstående løsninger og hjælper også gerne med at lægge en plan for din kommunikations- og marketingindsats. Hvad enten du har behov for hjælp til annoncestrategi samt implementering i dine eksisterende løsninger eller du blot skal have lavet en vild bannerreklame, står vi klar med viden, erfaring og en kreativ mus til at løse opgaven.

Ved hjælp af bannerreklamer arbejder vi med at øge tilgangen af besøgende til din webshop eller hjemmeside, skabe synlighed for din virksomhed eller noget helt tredje. Dette skaber værdi for din virksomhed på flere forskellige måder. Det være sig i form af direkte salg, omsætning og naturligvis kendskab. Det være sig dog i lige så høj grad i form af bedre SERP i Googles søgeresultater samt positionering i forhold til dine konkurrenter.

Pris på bannerreklame

Prisen på dit reklamebanner afhænger helt og holdent af, hvor stort og hvordan og hvorledes selve banneret skal udføres. Hos byMedia arbejder vi med forskellige faste pakker, men tilbyder samtidig også muligheden for at customize din løsning.

Bannerreklamer i særklasse

– Kontakt byMedia og hør mere!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos byMedia arbejder med reklamebannere og hvorledes vi skaber den synlighed, du fortjener? Som dit reklamebureau hjælper vi dig med alt, fra reklamestrategi til den kreative udførelse af selve banneret. Samtidig sørger vi for alle de tekniske, bagvedliggende faktorer, således at du får maksimal effekt og udbytte af din investering.

Uanset om du er klar til at trykke på aftrækkeren og begynde arbejdet med din nye bannerreklame, eller du er nysgerrig efter at høre mere, så kontakt byMedia allerede i dag! Vi står klar med kaffe og kyndig vejledning, så du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud