Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Betalingsgateway fra ePay

ePay er en af Skandinaviens største – og ældste – virksomheder indenfor online betalingssystemer. De leverer systemer til både store og små kunder og tilbyder ligeledes en af markedets mest sikre betalingsgateways. I dag er virksomheden en del af den nye nordiske betalingskoncern Bambora, der udover ePay også består af virksomheder som Euroline, MPS, DK Online m.fl.

Hos byMedia er vi ePay Reseller. Det betyder, at når vi skal udvikle jeres webshop, sørger vi for at integrere et sikkert betalingssystem fra ePay. I dagens Danmark findes der fortsat forbrugere, der – på baggrund af andre forbrugeres skrækhistorier – ikke tør handle og betale for deres varer online. De frygter ganske enkelt, at deres betalingsoplysninger misbruges af enten virksomheden bag webshoppen eller en tredje part, der har fået adgang til oplysningerne via såkaldte ”sikkerhedshuller”.

Ved at vælge en sikker betalingsgateway fra ePay, tilbyder I samtidig jeres kunder et sikkert og anerkendt betalingssystem. Her skal de ikke være bekymrede for at få misbrugt deres betalingsoplysninger på siden og de kan derfor nøjes med at glæde sig til at modtage deres produkter eller ydelser.

På trods af den elektroniske udvikling, er der fortsat en del virksomheder, der kun tilbyder deres kunder betaling med Visa Dankort. I disse tilfælde risikerer man at udelukke en lang række kunder, der af den ene eller anden grund ikke har et Visa Dankort. Med et betalingssystem fra ePay slipper I for den slags bekymringer. Når vi laver jeres webshop med en ePay betalingsgateway, har jeres online kunder muligheden for at anvende kortbetaling med Visa Dankort, Master Card og Maestro Card.

ePay Betalingsgateway

Når I vælger et betalingssystem fra ePay til jeres nye webshop, får I endvidere:

  • Transparens og gennemskuelighed

Med en betalingsløsning fra ePay får I de nogen af markedets laveste priser og der er ingen skjulte gebyrer. Hos byMedia har vi altså valgt at tilbyde jer en betalingsløsning til jeres nye webshop, der er gennemskuelig og 100 % transparent.

  • Support

Et andet, mindst lige så vigtigt punkt i forhold til betalingsløsninger fra ePay er, at de tilbyder markedets bedste support, både over telefon og mail. I kan få support, når I har behov for det, af dygtige fagfolk der forstår at oversætte en masse teknisk snak til noget, I rent faktisk forstår. Skulle I have behov for det, står byMedia naturligvis også klar til at hjælpe jer.

Hos byMedia sætter vi altid en ære i at tilbyde vores kunder markedets allerbedste løsninger, hvad enten der er tale om hjemmesider, webshops eller fremragende SEO løsninger. Derfor har vi også valgt et betalingssystem, vi kan stå inde for, lige fra sikkerhedsforanstaltningerne til support og brugervenlighed.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder! Sammen finder vi den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud