BusinessBroen er et initiativ fra Business Aalborg som vi hos byMedia støtter op omkring. BusinessBroen tager udgangspunkt i nordjyske virksomheder som ønsker og med fælles mål at etablere virksomhed i Norge.
Business Aalborg har indgået samarbejde med byen Stavanger, hvor man har kontor faciliteter og en norsk ansat til at hjælpe danske virksomheder, sammen med udenrigsministeriet.

I den forbindelse kan byMedia hjælpe de danske virksomheder med den online tilstedeværelse som styrker virksomhedens brand på det norske marked.
Hos byMedia laver vi et uforpligtende tilbud på din nye norske hjemmeside, med oversættelse, logo og hjælp til den bedste hosting løsning i Norge. Det eneste du skal sørge for, er at give os teksten på dansk, så ordner vi resten.

Eksempelvis er byMedia i gang med at hjælpe virksomheden SD-teknik.dk med opbygningen af en ny hjemmeside med norsk oversættelse, som er tilpasset til både smartphones og tablets til det norske marked.

Fremtiden er mobil – også i Norge

I 2015 vil 74% tilgå en hjemmeside fra enten smartphone eller tablets
Googles prognoser fortæller at op til 79% vil foretage et køb eller lave en henvendelse fra deres smartphone eller tablet
Det er vigtigt at arbejde med et open source system – som wordpress – da det tilpasser sig den valgte skærmstørrelse – og er let at arbejde med.

Vi hjælper dig godt på vej

Ved byMedia er du ikke bundet til dyre web løsninger med abonnementsbetalinger eller lignende. Hos os ejer du din hjemmeside 100%.
Vi samarbejder med Adjustmarketing og kan derfor tilbyde vores samarbejdspartnere den rette markedsføring af virksomhedens nye Norske hjemmeside. De er specialister indenfor online markedsføring, og skaber lige nu resultater hver eneste dag for mere end 500 samarbejdspartnere.
byMedia har mange forbindelser, og et stort netværk i både Oslo og Bergen, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring på tlf. Nr. 70 227 725 eller skriv en mail til [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os