Det går rigtig godt for Vendsyssel FF. Flotte resultater og en række nye tiltag har været med til at styrke klubbens position på den danske fodboldscene. Derfor er det også sket som en ganske naturlig del af denne udvikling, at der er truffet beslutning om at samle noget fokus omkring den online tilstedeværelse.

Således har det også været nødvendigt at opdatere den eksisterende hjemmeside til en ny, mere tidssvarende løsning. I den forbindelse har det været en vigtig forudsætning for Vendsyssel FF, at der blev skabt en moderne løsning i lækkert design og som kunne danne nogle af rammerne for en positiv kundeoplevelse.

I Vendsyssel FF er vi afhængige af vores trofaste fans og klubbens mange andre relationer. Derfor var det også utroligt vigtigt for os, at den nye hjemmeside blev lavet i samarbejde med et webbureau, der forstod både os og vores fans. Et bureau der kunne omdanne vores visioner til en flot ny hjemmeside.

– Buster Munk, Ansvarlig for Sponsorater, Vendsyssel FF

Søndag d. 5. marts 2017 skete det så! Vendsyssel FF gik i luften med deres spritnye hjemmeside. Den blev præsenteret til forårets første match mod Fremad Amager og vi, fra byMedia var naturligvis til stede på tribunerne på Bredbånd Nord Arena. Med den nye webløsning har klubben fået en perfekt platform, hvorfra fans har let adgang til relevante informationer, events, billetsystem og klubbens fanzone. Dette er blot nogle af de spændende muligheder, Vendsyssel FF kan tilbyde sine mange fans med den helt nye side, der optimeret efter alle kunstens regler.

Hos byMedia er vi rigtig stolte over vores nye samarbejde med Vendsyssel FF. Med den nye hjemmeside har vi lagt stor vægt på at skabe en fuldt ud tidssvarende løsning, til stor glæde for klub såvel som fans. Vi glæder os meget over venskabet med Vendsyssel FF og ser frem til et positivt samarbejde med klubben.

– Thomas Andersen, Direktør og Partner, byMedia

Skriv til os