Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Call Tracking

Optimér virksomhedens markedsføring ved hjælp af Call Tracking

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Call Tracking

Har du nogensinde overvejet, hvor opkaldene til din virksomhed egentlig kommer fra? Om de kommer fra besøgende på din hjemmeside eller om de kommer fra markedsføringskampagner fra Google AdWords. Det kan også være, du er i tvivl om, hvilke af dine markedsføringskampagner, der egentlig virker – og hvilke du med fordel kan droppe til fordel for andre og bedre metoder.

Det er her, Call Tracking kommer ind i billedet!

Call Tracking er et unikt værktøj, der med fordel kan anvendes i din virksomhedens markedsføringsindsats. Det fungerer som et script, der implementeres på din hjemmeside. Herfra er det så muligt – ganske detaljeret i øvrigt – at måle de opkald, du modtager fra dine kunder. Ved hjælp af Call Tracking har du således muligheden for helt konkret at finde ud af, hvordan dine kunder egentlig har fundet dig.

Det får du svar på med Call Tracking

Ved at følge de opkald, du modtager fra dine kunder har du rigtig gode muligheder for at finde ud af, hvem der ringer til dig, hvor de har fundet dig og meget andet. Af selv samme årsager er det også en glimrende måde for dig, der arbejder med leadgenerering og andre former for salgsteknikker, hvor konkrete informationer om kunden er en vigtig del af det at udvikle virksomheden.

De data der hentes igennem Call Tracking kommer til at fremgå i et selvstændigt dashboard, men vil samtidig også være at finde i Google Analytics. De mest simple data fremgår af det selvstændige dashboard, hvorimod de mest detaljerede og avancerede data kan findes via Google Analytics.

Maksimér dine markedsføringskroner med Call Tracking

Kombineret med fx sociale medier og AdWords-kampagner giver Call Tracking dig ligeledes muligheden for at finde ud af, hvilke af dine kampagner, der virker bedst. Faktisk helt ned på søgeordsniveau, kan sporing af dine indgående opkald hjælpe dig til optimering af en AdWords-kampagne. Ved hjælp af Call Tracking får du altså muligheden for seriøst at optimere virksomhedens markedsføringsbudget og derved skabe de suverænt bedste omstændigheder for fortsat vækst.

Kom i gang med Call Tracking – kontakt byMedia og hør mere!

Kunne du tænke dig at lære dine kunder endnu bedre at kende og samtidig optimere din indsats på den digitale markedsføringskonto? Så kontakt byMedia allerede i dag og lad os tage dig med ind i et univers af spændende muligheder og løsninger, der alle tjener samme formål; At skabe synlighed og mærkbar fremgang for alle vores kunder!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud