Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Digital konceptudvikling

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Digital konceptudvikling

Digital konceptudvikling vedrører i sagens natur digitale koncepter – altså online koncepter – og det er ikke uden grund, at netop denne type arbejde er blevet lidt af et buzz-word hos langt de fleste marketingfolk i det ganske land. Langt størstedelen af alle handler hos private såvel som virksomheder foregår i en eller anden udstrækning via digitale kanaler. Det være sig alt, fra informationssøgning til det endegyldige køb.

Når vi hos byMedia beskæftiger os med digital konceptudvikling, gør vi det på den måde, at vi udvikler hele koncepter. Der tages nøje udgangspunkt i din virksomhed, hvorfra vi finder ud af, hvilke digitale løsninger der giver bedst mening at implementere i kommunikations- og marketingplanen.

Digital konceptudvikling
– en kreativ proces

byMedia er et digitalt bureau bestående af et team af kreative hoveder. Vi er webudviklere, grafikere og kommunikatører og arbejder tæt sammen med hver enkelt kunde omkring den rette løsning.

Når vi arbejder med konceptudvikling starter vi altid med en grundig analyse af din virksomhed, emne eller problemstilling samt overvejer hvilke parametre, der bør overvejes i forhold til virksomhedens position overfor interne såvel som eksterne stakeholders. Derfra leger vi med idégenerering, konkretisering af koncept, prototyping og naturligvis en grundig beskrivelse af det nye digitale koncept.

Mere synlighed med professionel digital konceptudvikling

En af grundene til, at vi hos byMedia beskæftiger os med digital konceptudvikling er, at vores erfaringer siger os, at denne tilgang skaber størst ROI for den enkelte kunde. Såvel kommunikation og PR som markedsføring skal skabe (positiv) omtale, synlighed og tilstedeværelse, så det er alfa og omega, at der bliver lavet solide løsninger.

I den jungle, der udgør markedsføring anno 2017 er det ikke længere kun kunderne, der stiller krav. Det er Facebook, det er Instagram, det er Google og alle de andre digitale platforme, moderne virksomheder anvender. Derfor skal et godt digitalt koncept også tage hensyn til de mange forskellige algoritmer, således at kunderne lægger mærke til dig, uanset hvor de færdes. Hos byMedia arbejder vi med alt, fra WordPress-hjemmesider og WooCommerce-webshops til SEO, SoMe og AdWords. Alle sammen begreber, der tjener et enkelt formål; At give dig synlighed på det digitale verdenskort!

Hjælp til digital konceptudvikling?

Er du så spændt på at høre om vores arbejde med digital konceptudvikling og hvordan vi kan hjælpe dig, som vi er på at fortælle dig om det? Kontakt i så fald byMedia allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan din virksomhed skaber et unikt koncept og brand, der adskiller sig fra konkurrenternes!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud