Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Digitalt bureau i København med lokalt kendskab

Lokal online markedsføring i topklasse

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Digitalt bureau i København

Bliver din virksomhed vist i søgeresultater og lever din hjemmeside op til Googles strenge krav til responsivt design og lækre tekster? Ser dine venner rent faktisk, hvad din virksomhed slår op på Facebook og er indholdet rent faktisk relevant?

Kreativt digitalt bureau i København

byMedia er et digitalt bureau med stor erfaring med alle aspekter inden for moderne markedsføring. Vi har specialiseret os i at skabe kreative løsninger, der skaber synlighed for alle vores kunder i København og omegn.

Digitale løsninger i verdensklasse

SEO, SEM, AdWords og SoMe. Når vi beskæftiger os med digital markedsføring er der mange forskellige værktøjer og begreber, du skal være opmærksom på. Grunden til dette er, at de forskellige medier og platforme som Facebook, Instagram og Google har forskellige krav til brugeren, hvorfor de også stiller større krav til dig og din virksomhed.

Alt dette og meget mere har vi, hos byMedia specialiseret os i og vi hjælper derfor også gerne med at smække dig op på det digitale verdenskort!

Digitalt bureau i København med lokalt kendskab

Som digitalt bureau i København har vi beskæftiget os med en lang række forskellige kunder i det københavnske. Vores erfaring tæller alt, fra advokaten til håndværkeren og frisøren på hjørnet. Vi skaber brugervenlige løsninger, der tager hensyn til jeres ønsker og målgruppens adfærd på online medier.

Et digitalt bureau i København med skræddersyede løsninger

Hos byMedia arbejder vi af princip ikke med faste pakkeløsninger. Grunden til dette er, at alle virksomheder er forskellige, med forskellige kunder og endnu mere forskellige behov i forhold til markedsføring. Nogen har brug for store, komplekse pakkeløsninger, hvor der tages hensyn til alle tænkelige aspekter. Andre har blot behov for hjælp til sociale medier, søgemaskineoptimering mv.

byMedia – dit digitale bureau i København

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan bistå dig som digitalt bureau i København? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om de forskellige muligheder, priser osv. Ligeledes tager vi gerne et møde med dig, hvor vi sammen kigger på ideelle løsninger for lige netop din virksomhed.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud