Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

E-handel

Den danske forbruger anno 2017 er en forbruger, der tager informerede beslutninger, inden der foretages køb. Vedkommende har en klar holdning ift. kvalitet, pris og måske endda også mærker. Sidst, men bestemt ikke mindst, er den danske forbruger anno 2017 en forbruger, der foretager langt de fleste køb via digitale kanaler. Altså som e-handel. E-handel er et begreb, der anvendes bredt og dækker i virkeligheden over al den handel, der foregår via elektroniske kanaler og platforme.

Netop derfor giver det også rigtig god mening for langt de fleste danske virksomheder at tilbyde kunderne muligheden for at købe deres produkter direkte fra en digital platform. Det kunne eksempelvis være en app, en webshop eller noget helt tredje.

Den brugervenlige webshop er alfa omega for din virksomheds e-handel

Det allervigtigste når vi beskæftiger os med e-handel er dog, at tilbyde dine kunder en brugervenlig og ikke mindst sikker løsning, hvorfra de kan foretage deres køb. Hos byMedia er vi specialister i digitale, brugervenlige løsninger. Vi tilbyder digitale platforme udført i WordPress, hvor der er rigtig gode muligheder for at implementere det populære WooCommerce-plugin. Det vil sige en webshopløsning, der er særligt egnet til implementering på WordPress-hjemmesider.

I et tæt samarbejde med dig sørger vi for at lave en webshop-løsning, der passer til virksomhedens visuelle identitet. Såfremt du endnu ikke har en sådan, fx hvis din virksomhed er helt ny, er vores grafikere dig naturligvis behjælpelige med alt, fra logo til hjemmesidedesign og meget andet.

Tilbyd dine kunder en sikker e-handelsløsning

For at skabe en attraktiv e-handelsløsning er det vigtigt, at du samtidig lægger kræfter i at skabe en sikker løsning. Om end e-handlen for længst har gjort sit indtog, er der fortsat sider og webshops derude, hvor kunder oplever at blive snydt. Det gør naturligvis forbrugerne skeptiske, selv hvis der er tale om en fuldt ud troværdig webshop. En af måderne hvorpå du kan skabe troværdighed omkring din e-handelsløsning er ved eksempelvis at blive e-mærkecertificeret.

Derudover hjælper vi dig gerne med at anskaffe såvel indløsningsaftale som betalingsgateway. Hos byMedia bruger vi indløsningsaftaler fra Clearhaus og betalingsgateways fra ePay. Begge blandt markedets suverænt bedste og mest sikre løsninger, ligesom Clearhaus er et betalingsinstitut, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

byMedia tilbyder e-handel i særklasse

Med en e-handelsløsning fra byMedia kan du således tilbyde dine kunder en fuldt ud brugervenlig webshop, der er nem at redigere, og hvor sikkerheden er i top.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med en professionel online shop? I så fald står vi altid klar til et kaffemøde, en snak over telefonen eller hvad du ellers måtte have brug for. I udarbejdelsen af din nye, skræddersyede løsning stiller vi alle hænder til rådighed og stopper ikke, førend slutresultatet lever op til alle dine forventninger!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud