Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

E-mail markedsføring

Hvordan griber du markedsføringen an i din virksomhed? Har du implementeret såvel offline som online tiltag, og har du tænkt over, hvordan de mange digitale platforme bedst muligt kombineres? Alt dette og meget mere har vi fuldstændig styr på hos byMedia. Vi arbejder hver eneste dag med alle aspekter af moderne kommunikation og markedsføring. Som bureau har vi specialiseret os i at skabe digitale løsninger for vores kunder, der skaber tilstedeværelse, synlighed og – naturligvis – bedst mulig ROI for de penge, der investeres.

Blandt vores løsninger er således også hjælp til e-mail markedsføring. E-mail markedsføring er eksempelvis nyhedsmails og digitale kampagner, hvor du målrettet kan fortælle faste kunder – og dine subscribers – om nye tiltag, spændende events eller kommende udsalg og kampagner. Det er netop denne type markedsføring samt de tekniske faktorer bagved, vi elsker at arbejde med hos byMedia, og som vi sammen med vores andre løsninger tilbyder hjælp til.

Kundeloyalitet og e-mail markedsføring

Ved hjælp af e-mail markedsføring har du muligheden for at skabe et helt særligt tilhørsforhold imellem dine kunder og dig. Med nyhedsmails og dertilhørende kampagner kan du nemlig give dine subscribers muligheden for at høre ”det sidste nye”, inden alle andre hører det. Hos byMedia har vi hjulpet flere af vores kunder med opsætning af et mailsystem, skabelon mv., og vores erfaringer taler deres eget helt tydelige sprog; E-mail markedsføring virker – hvis du gør det rigtigt, øger det din omsætning samtidig med at du får en unik mulighed for virkelig at målrette din markedsføring. Såvel den digitale som den offline!

E-mail markedsføring giver dig adgang til vigtige data

At implementere denne type markedsføring i din kommunikations- og marketingstrategi giver dig nemlig adgang til nogle helt unikke data. Først og fremmest når kunden tilmelder sig dine nyhedsmails. Her handler det om at opbygge tilmeldingsformularen på en måde, så du lærer kunden endnu bedre at kende allerede dér. Samtidig har vi, hos byMedia muligheden for at tracke dine nyhedsmails samt den måde, hvorved dine subscribers interagerer med selv samme. Klikker de sig videre ind på din hjemmeside eller Facebook eller havner mailen altid i en papirkurv eller et spamfilter?

Opsætning af e-mail markedsføring og lancering af digitale kampagner

Hos byMedia hjælper vi dig med alt, fra opsætning af mailsystemet til design af en mailskabelon og tekstforfatning. Ligeledes hjælper vi dig gerne med at udsende og automatisere din e-mail markedsføring, således du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse. Efter enhver kampagne eller tiltag sørger vi for at indsamle relevante data til anvendelse i den videre markedsføring. Det kan være data, der fortæller os, hvem dine kunder er, hvor de kommer fra og hvordan de opfører sig i en købesituation.

Inden vi påbegynder arbejdet med e-mail markedsføring konkretiserer vi dine visioner og omdanner disse til en konkret strategi. Strategien fungerer som det fundament, der udgør såvel e-mail markedsføringen som de øvrige marketingtiltag. Vi er alts med dig hele vejen, fra idé til eksekvering og opfølgning.

Vi er byMedia

– eksperter i e-mail markedsføring

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med markedsføring via mailsystemer, eller er du allerede klar til at gå i gang? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os! Hos byMedia står vi altid klar til at tage et kaffemøde med dig her på adressen, ligesom vi også gerne kommer ud til dig for en snak omkring en af vores mange digitale løsninger.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud