Online markedsføring

Facebook Annoncering

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få udbytte via Facebook annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Facebook Annoncering

Fordelen ved brug af Facebook annoncering

Hvis ambitionen for din virksomhed herunder hjemmeside er at ramme specifikke målgrupper baseret på interesse herunder position, så er Facebook det rette valg for at skabe mersalg.

Formålet med Facebook annoncering

Formålet med annoncering er at eksponering. Dette kan gøre på forskellige måder. byMedia tager afsæt i dine ønsker. Ud fra din virksomhedsbehov og ønsker bliver de rette målgrupper identificeret via analyse. Herefter udarbejder BY MEDIA dine annoncer skriftlig og visuelt

Priser for Facebook annoncering

Facebook fungerer som en auktion når betalingen af annonceringen skal afregnes.

Produktet du vil sælge via annoncering, har stor betydning for den pris du betaler for dine annoncering via Facebook. Jo flere der byder på den samme målgruppe, des større pris kræver Facebook.

Omvendt giver det en potentiel mulighed for at sænke prisen, hvis der bliver defineret et ”synonym” for produktet i detaljer, da der dermed vil være færre virksomheder om buddet.

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook Annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau