Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Facebook Bureau Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på facebook markedsføring

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Facebook Bureau Aarhus

69 % af alle danskere er på Facebook – 1.800.000 kvindelige brugere og 1.700.000 mandlige brugere. For at man kan oprette en Facebook, skal man blot være fyldt 13 år – i den anden ende af skalaen er den ældste danske Facebookbruger 110 år. Det betyder altså, at alle, unge som gamle, bruger Facebook dagligt og det betyder samtidig, at virksomheder ikke kan se sig fri for de fordele, Facebook markedsføring giver.

Dermed også sagt, at din virksomhed i Aarhus går glip af en gylden mulighed for effektiv og relativt billig markedsføring, hvis du ikke har sørget for at oprette en Facebook specielt til virksomheden. Sociale medier er en ideel måde at nå rigtig mange kunder, både eksisterende og nye, for ganske få ressourcer. Facebook giver nogle helt unikke muligheder for fokuseret markedsføring. Det handler nemlig ikke længere om, at virksomheder blot skal fortælle om sig selv, deres produkter og deres ydelser. Tværtimod handler det om, at du og lige netop din virksomhed igennem Facebook har muligheden for indgå en ligeværdig dialog med sidens følgere.

Fordelene ved at anvende Facebook markedsføring er mange, men særligt er det værd at nævne, at du har mulighed for at vise dine produkter og ydelser til rigtig mange mennesker på ganske kort tid. Igennem god social media management har du muligheden for at nå kunder og potentielle kundeemner . Du vil ofte opleve en dominoeffekt, hvor det buzz fokuseret markedsføring giver, vil skabe online word of mouth – noget, der virkelig kan være guld værd for din virksomhed.

 

Facebook markedsføring Aarhus

Det er tit og ofte sådan med Facebook markedsføring, at det kræver tid – tid som mange virksomheder ikke rigtig har. Til gengæld er fokuseret og strategisk Facebook markedsføring også noget, der på sigt giver ROI. Ved at vælge et professionelt Facebook bureau som byMedia, slipper du for at bruge en masse tid, du ikke har, samtidig med, at du vil opleve den store glæde, det er, når din investering betaler sig.

Hos byMedia får du endvidere et Facebook bureau, der kan hjælpe med alt lige fra Facebook boosting af dine opslag, til Facebook annoncering og Facebook reklamer.  Vi har stor erfaring med social media marketing i Aarhus i en lang række forskellige virksomheder og brancher.  I samarbejder med vores dygtige eksperter i sociale medier udarbejder I den optimale social media strategi for lige netop din virksomhed. En god strategi har blandt andet til formål at forbedre din sides Facebook reach, at generere flere likes, følger m.m. Når du vælger byMedia til at varetage dine sociale medier, er du garanteret en sparringspartner, der til enhver tid sørger for at indfri – og helst overgå – de mål, vi sammen har fastlagt.

Vores dygtige team af Facebook eksperter hjælper dig med at identificere virksomhedens målgruppe. Derudover har vi stor erfaring fra en lang række forskellige brancher og mange forskellige virksomheder i Aarhus. Netop derfor kan vi også hjælpe dig med at finde en løsning, der henvender sig til din virksomheds kunder, uanset om du ønsker et lokalt, nationalt eller internationalt fokus.

Personlige løsninger til alle typer virksomheder

For store såvel som små virksomheder, tilbyder vi her hos byMedia social media management. Vi ved, at mange små og mellemstore virksomheder måske ikke har ressourcerne og opgaverne til at fastansætte en medarbejder, der varetager Facebook og andre sociale medier. I et samarbejde med os, slipper du for at ansætte dyre medarbejdere til at varetage virksomhedens social media kommunikation. Med et professionelt Facebook bureau, behøver du heller ikke bekymre dig om ting som opslag samt boosting og rækkevidden deraf. Alt det har vi styr på og vi sørger for altid at levere løsninger af høj kvalitet. Dermed kan du fokusere på dine daglige opgaver uden at bekymre dig om, hvorvidt du nu når din virksomheds målgruppe og om din indsats egentlig betaler sig.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud