Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00

Facebook Bureau København

Få et uforpligtende til på facebook markedsføring

Facebook Bureau København

69 % af alle danskere er på Facebook – 1.800.000 kvindelige brugere og 1.700.000 mandlige brugere. For at man kan oprette en Facebook, skal man være fyldt 13 år og i den anden ende af skalaen, er den ældste danske Facebookbruger er 110 år. Det betyder altså, at alle, unge som gamle, bruger Facebook dagligt og det betyder ligeledes, at virksomheder ikke kan se sig fri for de fordele, Facebook markedsføring giver.

Dermed også sagt, at din virksomhed i København går glip af en gylden mulighed for effektiv og relativt billig markedsføring går tabt, hvis du ikke har sørget for at oprette en Facebook til din virksomhed. Facebook er en ideel måde at nå rigtig mange kunder, både eksisterende og nye.

Facebook giver nogle helt unikke muligheder for markedsføring for både store og små virksomheder. Det handler nemlig ikke længere om, at virksomheder blot skal fortælle om dem selv, deres produkter og ydelser. Tværtimod handler det om, at du og lige netop din virksomhed igennem Facebook har muligheden for indgå en ligeværdig dialog med dine følgere.

Fordelene ved at anvende Facebook markedsføring er mange, men særligt er det værd at nævne, at du har mulighed for at vise din virksomheds produkter og ydelser til rigtig mange mennesker på ganske kort tid. Igennem god social media management har du muligheden for at nå kunder og potentielle kundeemner, både i og udenfor København. Du vil ofte opleve en dominoeffekt, hvor det buzz fokuseret markedsføring giver, vil skabe online word of mouth og det kan virkelig være guld værd for din virksomhed.

 

Facebook markedsføring København

Det er tit og ofte sådan med Facebook markedsføring, at det kræver tid – tid som mange virksomheder ikke rigtig har. Til gengæld er fokuseret og strategisk Facebook markedsføring også noget, der på sigt giver ROI. Ved at vælge et professionelt Facebook bureau som byMedia, slipper du for at bruge en masse tid, du ikke har, samtidig med, at du vil opleve den store glæde, det er, når din investering betaler sig. Vi har stor erfaring med en lang række forskellige virksomheder og brancher i København, lige fra den lille deli på hjørnet til byens modebutikker og kan derfor hjælpe dig med at sammensætte præcis den plan, der passer din virksomhed.

Hos byMedia får du endvidere et Facebook bureau, der kan hjælpe med alt lige fra boosting af dine opslag, til Facebook annoncering og reklamer.  Vi har stor erfaring med social media markedsføring, hvor du i samarbejde med vores dygtige eksperter i sociale medier udarbejder en social media strategi. En strategi, der er skræddersyet til din virksomhed i København. En sådan har blandt andet til formål at forbedre din sides Facebook reach, generere ”likes”, følger m.m. Det betyder, at din side og dine opslag på sigt vil nå flere mennesker – og påvirke dine resultater positivt.

Vores dygtige team af Facebookeksperter hjælper dig med at identificere din virksomheds målgruppe. Derudover har vi stor erfaring fra en lang række forskellige brancher og mange forskellige virksomheder. Netop derfor kan vi også hjælpe dig med at finde en løsning, der henvender sig til din virksomheds kunder, uanset om du ønsker et lokalt, nationalt eller internationalt fokus.

Personlige løsninger til alle typer virksomheder

For store såvel som små virksomheder, tilbyder vi her hos byMedia social media management. I et samarbejde med os, slipper du for at ansætte dyre medarbejdere til at varetage virksomhedens social media kommunikation. Med et professionelt Facebook bureau, behøver du heller ikke bekymre dig om ting som opslag samt boosting og rækkevidden deraf. Alt det har vi styr på og vi sørger for altid at levere løsninger af høj kvalitet. Dermed kan du fokusere på dine daglige opgaver uden at bekymre dig om, hvorvidt du nu når din virksomheds målgruppe og om din indsats egentlig betaler sig.

Som din faste Facebook partner, hjælper vi dig og din virksomhed med at optimere virksomhedens Facebook igennem annoncering, marketing, reklamer og boosting. Med os som din faste Facebook partner, er du garanteret et fuldt udbytte af din investerin

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Vi er landsdækkende

Aalborg

København

Aarhus

Odense

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00