Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Facebook live chat

Facebook live chat til din hjemmeside eller webshop?

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Facebook live chat

Som noget helt nyt har du nu mulighed for at få implementeret en live chat på din hjemmeside eller webshop. På den måde kan dine kunder hurtigt og nemt stille spørgsmål, ligesom du lige så hurtigt og nemt kan give dem et svar på det, de spørger om.

En live chat som et fast feature på en hjemmeside eller webshop er således en unik måde, hvorpå virksomheder kan skabe dialog med deres kunder, både før, under og efter købet. Dette giver en nærværende service i en verden, hvor rigtig mange ting – inklusive de processer, der ligger bag hjemmesider og webshops – styres elektronisk af robotter eller systemer. En live chat kan altså give dine kunder den samme gode følelse af personlig og tilpasset kundeservice, som de ville opleve, hvis de besøgte din virksomhed. Det giver dine kunder muligheden for at spørge ind til dine produkter og ydelser inden købeøjeblikket og vil således også spare både dig og dine kunder tid med eksempelvis returnering af fejlkøb.

Sådan foregår det

Implementering af en live chat foregår på den måde, at du kontakter os hos byMedia med henblik på at få dette feature implementeret på den hjemmeside eller webshop, der er tilknyttet din virksomhed. Som en fast del af design- og udviklingsprocessen, når vi laver din nye hjemmeside/webshop, tilbyder vi naturligvis at installere et chatmodul allerede fra starten. Det er dog også muligt at få inkorporeret modulet på en eksisterende side. Her er det selvfølgelig en forudsætning, at den pågældende er kompatibel med det chatmodul, vi anvender her hos byMedia.

Når først live chatten er installeret på hjemmesiden/webshoppen, fungerer det ved, at:

  • Chatvinduet i bunden af skærmen åbner hver eneste gang, en ny besøgende klikker sig ind på din side. Dine kunder behøver altså ikke bruge en masse tid på at lede efter chatten. Efter ca. 20 sekunder vil kunderne blive mødt af en imødekommende receptionist, der sidder klar til at hjælpe med alt, lige fra produktspørgsmål til handelsbetingelser.
  • Kunden vil herefter få hjælp til de spørgsmål, den pågældende måtte have. Fordelen ved, at der sidder en kundevenlig medarbejder bag skærmen er, at de fleste forbrugere foretrækker personlig betjening, hvor de føler, de bliver hørt – og det er der bestemt mulighed for at give dem med en live chat på din hjemmeside/webshop.
  • Når dialogen med kunden afsluttes, vil kunden blive bedt om kontaktoplysninger, såfremt der måtte være behov for yderligere hjælp fra dig eller en af dine faste medarbejdere.
  • Afslutningsvis, modtager du hver eneste kundedialog på e-mail, således du til enhver tid er opdateret på, hvad kunderne får at vide om din virksomhed.

Fordele ved byMedias live chat

En af fordelene ved at vælge en live chat fra byMedia er et tårnhøjt kvalitetsniveau. Vi sørger altid for at sætte os grundigt ind i vores kunders ønsker og behov, i forhold til chatten, for på den måde at sikre, at vores samarbejde også fungerer i praksis. Vi har medarbejdere til at varetage funktionen som receptionist og sørger som det mest naturlige i verden altid for at oplære dem i forhold til vores – og jeres – krav til god, imødekommende kundeservice. Ligeledes sørger vi for, at vores medarbejdere er oplært i at skrive præcise beskeder, uanset om de besvarer kundespørgsmål eller tilbagemeldinger på telefonopkald.

I kraft af vores eksisterende set-up med dygtige, engagerede receptionister, tilbyder vi nye såvel som gamle kunder nogle af markedets mest attraktive priser. Til kun 8 kr. i minuttet pr. betjent kunde, kan du nemlig trygt overlade den online kontakt til dine kunder til en virksomhed med ambitioner om 100 % kundetilfredshed, både når det kommer til egne og kunders kunder.

Landsdækkende bureau i hjertet af Aalborg

byMedia er et digitalt bureau, der befinder sig i hjertet af Aalborg. Herfra hjælper vi en lang række forskellige kunder med alt, lige fra nye hjemmesider og webshops med indbyggede chat features til social media management og udarbejdelse af grafiske materialer. Vi er således et engageret allround bureau, der med solid knowhow i bagagen lever af at levere professionelle og personlige løsninger til alle vores kunder.

Vi samarbejder med virksomheder fra hele Danmark og lader os derfor heller ikke begrænse af geografi! Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder, hvis du mener, byMedia kunne være et match for din virksomhed.

Vi står klar til at byde dig velkommen på vores kontor til en snak om alt, lige fra live chat til social media management!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud