Online markedsføring

Google Ads

Skab øget vækst i din virksomhed via værktøjet Google Ads. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Google Ads
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Google Ads

Få flere kunder via din online platform

Du kan få flere opkald til din virksomhed og øge antallet af besøgende til din hjemmeside. Du kan stoppe din annonce efter behov f.eks. når du har opnået det ønskede antal kunder.

Google Ads kort fortalt

Google Ads er en onlineannonceringsløsning, som din virksomhed kan bruge til promovering af dit materiale via Google søgning eller andre websites på internettet.

Skræddersynet løsning til din virksomhedsbehov

I samarbejde med byMedia fastsættes der mål for din virksomhed f.eks.:

  1. Større antal telefonopkald
  2. Større antal besøgende på din hjemmeside

Du angiver din budgetgrænse

Du kommer ikke til at betale mere end det fastsatte månedlige beløb du ønsker. BY MEDIA giver dig et estimeret resultat, som du kan forvente af besøgende på din hjemmeside.

Google Ads kan fungere på ethvert budget. Der betales udelukkende når brugere klikker for at besøge din hjemmeside eller ringer til dig.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Display.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau