Online markedsføring

Google Display

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via værktøjet Google Display. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Google Display
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Google Display

Få nye kunder

Med Google Display Network vælger du selv, om du vil nå nye kunder gennem populære hjemmesider, eller om du vil skræddersy din eksponering gennem Google søgninger for at ramme en specifik målgruppe.

Forskellen på Google Ads og Google Display
I modsætning til Google Ads består Google Display også af markedsføring uafhængigt af Google søgninger, og det giver dig mulighed for at målrette annoncerne og være lige der, hvor dine kunder er.

Få indblik i din resultater

Du kan se, hvilke websider dine annoncer er blevet udvist på herunder, hvilke annoncer der har fået flest klik. Ud fra dette analyserer byMedia, hvilke websites der er mest fordelagtige for din virksomhed.

Fordele ved Google Display Network:

  • Google Display øger din synlighed og er med til at brande din virksomhed de rette steder
  • Optimal online markedsføring mod potentielle kunder, der allerede har vist interesse for dine services
  • Nå ud til 90 % af internettets brugere via specifik markedsføring

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Display.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau