Online markedsføring

Google My Business

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i udbytte med Google My Business.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Google My Business
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Google Display

Fordele ved Google My Business

Skil dig ud fra mængden med en gratis virksomhedsprofil på Google
Din gratis virksomhedsprofil er meget mere end blot en annonce, da du kan administrere, hvordan din virksomhed bliver vist på Google Søgning og i Maps. Google My Business er nutidens online telefonbog med en detaljeret beskrivelse omkring din virksomhed.

Gode råd helt gratis

Skab større tillid blandt kunderne ved at svare på anmeldelser og hold dine kunder opdateret. Dine potentielle kunder ønsker opdateringer vedrørende din virksomhed, og det kan du give dem via din virksomhedsprofil på Google.
Lær dine følgere at kende med henblik på at øge din omsætning. Du kan bl.a. dele tilbud direkte med dine følgere. Det er vigtigt at afdække, hvad dine kunder foretrækker. En Google My Business-profil kan være det første en potentiel kunde ser, når de søger efter din virksomhed. Derfor er det vigtigt at give et ordenligt indtryk fra start. byMedia er eksperter til at løfte opgaven for din virksomhed.

Hvad skal din Google My Business indeholde?

  • Kategori på din virksomhed og dine ydelser
  • Logo, beskrivelse, billeder, video, adresse, åbningstider, telefonnummer,
  • Hjemmeside link
  • Med Google My Business opnår du gratis trafik til din hjemmeside

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google My Business.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau