Online markedsføring

Google Remarketing

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i udbytte med Google Remakreting.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Google Remarketing
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Google Remarketing

Fordele ved Google Remarketing

Google Remarketing er en optimal måde at optimere et Google Ads-program, da værktøjet giver mulighed for at nå ud til personer, der tidligere har besøgt dit website og dermed har vist interesse for dit produkt.

Målgrupper

Når Google Remarketing er sat op og der er udarbejdet analyse af produkter hos konkurrenter, er der grundlæggende tre anvendelsesmuligheder:
Budjusteringsfaktorer og Målretning af annoncer eller oprettese af specifikke annoncer rettet mod målgrupperne.

Målrettede annoncer er en effektiv metode til at lede potentielle købere naturligt videre i købsprocessen, som munder ud i salg.

Hjælp til at løfte din Google Remarketing-strategi?

Hos byMedia er vi eksperter i Google Remarketing, hvad end du skal have sat Google Remarketing op fra bunden eller din nuværende strategi trænger til et løft.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Remarketing.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau