Online markedsføring

Google Shopping

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i udbytte med Google shopping.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Google Shopping
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Google Shopping

Med Google Shopping har du muligheden for at

forbedre kvaliteten af dine kundeemner ved at fremhæve produktoplysninger direkte i dine annoncer for, at hjælpe shopperne med at træffe gode købsbeslutninger. Derved er der større sandsynlighed for, at shopperne foretager et køb på dit website. Dvs. Google Shopping fungerer ved, at dine produkter vises med billede og pris på relevante søgninger.

Eksempel på udbytte at Google Shopping

Når Kathrine f.eks. søger på Google efter “bukser”, kan hun få vist Shopping-annoncer fra forhandlere, der sælger bukser. Ud fra de billeder, der vises, kan hun vælge de bukser, hun synes bedst om. Ud fra prisen kan hun også hurtigt se, om bukser passer til hendes budget. Når Kathrine klikker på annoncen, har hun dannet sig et godt indtryk af produktet og dets pris, og det placerer hende længere nede i købstragten end den gennemsnitlige internetbruger. Derfor skal dine produktbeskrivelser være præcise.

Der findes flere værktøjer, som kan finde frem til vækstmuligheder ved brug af eksponeringsandelsdata. Du kan se, hvor effektive dine produkter er og se, hvor mange klik et bestemt mærke af busker har opnået.

Google Shopping priser

Dine Shopping-annoncer er en del af annonceauktion. Afhængigt af din annoncetype debiteres du forskellig. Shopping-produktannoncer debiteres via pris pr. klik som er, når en person klikker på din annonce.

Du debiteres udelukkende, når en person klikker på en annonce, der fører til din webshop. Når du opretter din Shopping-kampagne, beslutter du, hvor meget du er villig til at betale for hvert klik. byMedia hjælper dig til at sætte mål og realisere dem.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Shopping.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau