Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Professionel hjemmeside 

byMedia designer og leverer professionelle hjemmesider til både små – og mellemstore virksomheder. En fremtidsorienteret hjemmeside, der emmer af kvalitet, skal tage afsæt i et unikt webdesign. Det skal være omtanke for den enkelte virksomheds branche, behov og målsætning. Det giver det bedste udgangspunkt for at skubbe din virksomhed frem i søgelyset, så dine kunder kan få øje på dig. Det er sådan, vi arbejder og det fungerer!

Hos byMedia har vi et ønske om at lære dig og din virksomhed at kende, inden et eventuelt samarbejde startes op. Derfor bliver du også sat i fokus fra start, hvor vi blandt andet koncentrerer os om de mål, vi skal hjælpe din virksomhed med at nå, samt hvordan vi sammen kan gøre dem til en realitet. I sidste ende giver det succesfulde og målbare resultater for dig og din virksomhed – og det er sådan, vi gør en forskel.

Webbureau – WordPress hjemmeside

Hvilket CMS-system, der udvikles hjemmesider i, er forskelligt fra bureau til bureau. Vi udvikler hjemmesideløsninger i WordPress. Det gør vi bl.a., fordi WordPress er anerkendt, høj på sikkerhed og let at anvende. Vi ønsker nemlig at gøre det så simpelt for vores kunder som muligt, så de selv kan vedligeholde og optimere hjemmesiden efterfølgende.

En WordPress hjemmeside udviklet af byMedia åbner op for en verden af unikke designs, stærke funktioner og friheden til at bygge hvad som helst. Det er vores digitale legeplads, hvor vi skaber og producerer effektive hjemmesideløsninger, der gavner din virksomheds online tilstedeværelse og – synlighed.

Hvad koster en hjemmeside? 

Der er flere dele, der skal tages højde for, når en ny hjemmesideløsning skal designes, leveres, implementeres og synliggøres. Derfor afhænger prisen også af flere parametre. Det kan være parametre som branchetype, virksomhedsstørrelse, behov og målsætning, da de har afgørende betydning for hjemmeside design, funktioner og markedsføring med mere.

Det vigtigste for os er dog suverænt at skabe målbare resultater for dig og din virksomhed – og derfor tænker vi også i alt fra forbrugeradfærd, kendskabsgrad og kundeloyalitet til salgstal, markedsandele og bundlinje.

 

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud