Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Hjemmesideforsikring


Er du forsikret mod et hackerangreb?

Over 30.000 hjemmesider bliver hacket HVER dag. Mange virksomheder har den holdning, at ”det kun sker for naboen”, men virkeligheden er desværre ikke sådan. Hvis din hjemmeside bliver hacket, har det mange konsekvenser. I værste tilfælde kan det betyde, at din hjemmeside ikke står til at rede, og du derfor er nødt til at starte helt forfra. Du kan også miste vigtige personlige oplysninger som f.eks. kontooplysninger og interne dokumenter.

Et hackerangreb resulterer i mange ekstra omkostninger, som kunne være undgået. For en mindre virksomhed kan det have kæmpestore konsekvenser, men også for større virksomheder kan det skabe problemer.

For at forhindre mulige hackerangreb, er det fornuftigt at tegne en forsikring, der netop forsikrer virksomheder mod denne online trussel.

WordPress, HTML-kodet og andre CMS systemer

Hos byMedia tilbyder vi hjemmesideforsikringer til mange forskellige systemer. Hvis din hjemmeside er udarbejdet i WordPress, kan vi tilbyde hjemmesideforsikring til en skarp pris på 179 kr. om måneden. Denne pris indebærer konstante backups af din hjemmeside og opsætning af professionel firewall. På den måde er du sikker på ikke at miste noget.

Hvis din hjemmeside er kodet i HTML eller udarbejdet i andre CMS systemer, kan vi også tilbyde samme løsning, dog vil prisen vurderes efterfølgende ud fra din hjemmeside. Hvis du vil have sådan en vurdering, kan du skrive en mail på [email protected] eller ringe på 70227725.

Hvis det alligevel skulle ske, at din hjemmeside bliver hacket på trods af forsikring, og den ikke står til at rede, udarbejder vi hos byMedia en helt ny hjemmeside til dig gratis.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Bliv forsikret mod hackerangreb med det samme!

Hvis ulykken skulle ske, er det altid godt at være forberedt. Vi opfordrer derfor alle virksomheder til at få en hjemmesideforsikring mod diverse hackerangreb, som desværre er et stadig voksende problem.

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud