Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Indløsningsaftale ClearHaus

Når I kontakter byMedia med henblik på at få lavet en unik webshop til jeres virksomhed, er der nogle bagvedliggende faktorer, der skal være på plads for at skabe en sikker og professionel løsning. Det er til gavn for både jer og jeres kunder. Det inkluderer blandt andet valg af en professionel indløsningsaftale samt et sikkert betalingssystem. Hos byMedia anvender vi indløsningsaftaler fra Clearhaus og betalingsgateways fra ePay – de er jeres garanti for sikre løsninger.

Clearhaus blev grundlagt i 2011 og er et betalingsinstitut under tilsyn af Finanstilsynet. De leverer sikre betalingsløsninger til virksomheder i hele Europa. Igennem anvendelse af den nyeste teknologi og innovation, tilbyder Clearhaus betalingsløsninger, der både gør det nemmere og mere sikkert at handle på nettet.

Hos byMedia anvender vi betalingsløsningerne fra Clearhaus, når vi laver jeres virksomheds nye webshop og sørger for ansøgning om og oprettelse af betalingssystemerne på jeres side. Vi anvender betalingsløsninger fra Clearhaus, da de tilbyder nogle af markedets bedste og mest sikre løsninger. For byMedia er det nemlig alfa omega, at I såvel som jeres kunder til enhver tid føler jer sikre på den webshopløsning, I får hos os.

En sikker indløsningsaftale med byMedia og Clearhaus

En indløsningsaftale er den aftale, der skal udarbejdes og underskrives i forbindelse med integrering af et betalingssystem på enhver webshop. Det er jeres kunders sikkerhed for, at de handler sikkert hos jer, ligesom det er garanti for, at betalinger m.m. håndteres professionelt. Kort sagt, så er en indløsningsaftale fra Clearhaus jeres garanti for, at jeres penge håndteres af et velrenommeret pengeinstitut og jeres kunders garanti for sikker online handel.

Med en indløsningsaftale fra Clearhaus, kan I blandt andet:

  • Tage imod betalinger med Visa, MasterCard og Maestro, der pt. er verdens mest udbredte betalingskort
  • Hurtigt oprette en konto, der står klar indenfor 1-3 hverdage
  • Oprette abonnementsbetalinger, således I kan opkræve betalinger fra jeres kunder på abonnementsbasis
  • Lave fleksible afregningsperioder på daglig, ugentlig og månedlig basis
  • Acceptere alle valutaer og på den måde nå endnu flere kunder. Ligeledes kan I afregne i en lang række valutaer som DKK, EUR, GBP og USD.

Når I søger om en indløsningsaftale ved Clearhaus, behandles jeres ansøgning på kun et par dage, og I er derfor hurtigt videre i processen mod at få skabt en unik, sikker og brugervenlig webshop. byMedia hjælper jer i ansøgningsprocessen. Vi hjælper jer ligeledes med at få skabt en synergi imellem indløsningsaftalen, jeres betalingssystem og naturligvis jeres helt nye webshop.

Med et professionelt reklamebureau i ryggen, er I helt sikre på kvaliteten af det visuelle og det funktionelle omkring jeres webshop. På den måde skal I blot koncentrere jer om at gøre jeres kunder glade.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder! Sammen finder vi den mest optimale løsning for jeres virksomhed

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud