Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Iværksætterrådgivning

Går du med tanker om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede taget de første spæde skridt i processen?

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Iværksætterrådgivning Aalborg, Aarhus, Odense, København

Går du med tanker om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede taget de første spæde skridt i processen? Når man træffer en beslutning om, at blive selvstændig og drive sin egen virksomhed, kan der være rigtig mange ting at skulle forholde sig til. Især hvis man ikke tidligere har været selvstændig.

Uanset hvor du befinder dig, kan byMedia helt sikkert hjælpe dig videre derfra. Vi tilbyder rådgivning til dig, der går med en iværksætter i maven, men som ikke helt kan gennemskue, hvor du skal starte og hvor du skal slutte – eller til dig, der blot har brug for en sparringspartner, der kan sætte sig i dit sted og samtidig give kompetent rådgivning baseret på egne erfaringer.

 

Hos byMedia tilbyder vi rådgivning indenfor emner som:

  • Virksomhedsidé
  • Kunder, marked og afsætning
  • Organisation
  • Finansiering
  • Tilskudsmuligheder

Vi er altså med dig hele vejen, lige fra idéfasen, hvor der skal tænkes i muligheder, markedsføring, økonomi og mange andre ting, der skal danne rammen om din virksomhed. Hos byMedia kan du få hjælp til at udarbejde din nye forretningsplan, ligesom vi tilbyder at bistå dig, når du skal i gang med at overveje din virksomheds visuelle identitet – eller grafiske udtryk. Her tilbyder vi, med udgangspunkt i dine missioner og visioner for virksomheden, at udarbejde logo, hjemmeside, webshop og andre dele af den visuelle identitet, hvis det er nødvendigt.

Iværksætterrådgivning i hele Danmark

byMedia har sine rødder i det nordjyske, nærmere betegnet i Aalborg C. Det betyder dog ikke, at vores erfaring begrænser sig til det ålborgensiske forretningsliv. Nej, vi har erfaring med en lang række forskellige virksomheder fra forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Det betyder, at vi også kan være dig behjælpelig med kyndig rådgivning, uanset hvilken type virksomhed og branche, din virksomhed beskæftiger sig indenfor.

Vi tilbyder dig iværksætter rådgivning, fordi vi ved, det kræver is i maven, når man vælger at starte sin egen virksomhed. Der er lige pludselig rigtig mange nye ting at skulle forholde sig til som regnskaber, markedsføring, planlægning osv. Formålet med vores iværksætter rådgivning er derfor at give dig ro og overblik, således du går hjem med svar på dine spørgsmål med en klar idé om, hvad du skal hjem og arbejde videre med.

Er du på jagt efter en erfaren og kompetent sparringspartner i forbindelse med oprettelsen af din nye virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte byMedia for en uforpligtende samtale om dine muligheder og vores bud på et konstruktivt samarbejde.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud