Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Kommunikationsbureau Aarhus

Hvordan håndterer du markedsføring og kommunikation i din virksomhed? Har du en klar strategi for, hvordan og hvorfor du formidler nyheder og spændende historier, eller kommer de sporadisk, efterhånden som du får tid til det? Rigtig mange små og mellemstore virksomheder i Danmark har ganske enkelt ikke tiden til at tage sig af de kommunikative opgaver. Derudover er der ofte ikke kapacitet, opgaver eller overskud til at skulle ansætte en medarbejder eller to til netop at varetage PR og kommunikation.

Derfor kan det, for langt de fleste virksomheder, være ganske fornuftigt at alliere sig med et eksternt kommunikationsbureau. Et eksternt kommunikationsbureau står nemlig klar med råd, vejledning og højt specialiseret arbejdskraft, når du har brug for det. Med en ekstern samarbejdspartner slipper du for en masse kringlede ansættelsesforhold, men får samtidig fordelen i at have nogen, du kan ringe til, når det hele brænder på.

Vælg det rigtige kommunikationsbureau i Aarhus fra dag et!

Når du vælger dit kommunikationsbureau i Aarhus, er det vigtigt, du vælger nogen, der forstår dine visioner og som formår at omdanne dem til spændende historier. Det være sig for såvel kunder som resten af virksomhedens interessenter. Det skal være et bureau, der har lokalt kendskab og som til enhver tid sørger for, at du ser bedst muligt ud udadtil.

byMedia – DIT kommunikationsbureau i Aarhus

byMedia er et kommunikationsbureau med fast base i det Nordjyske, men med en lang række forskellige kunder i Aarhus og omegn. Vi arbejder bredt med kommunikation og hjælper således vores kunder med alt inden for markedsføring og kommunikation. Som dit kommunikationsbureau i Aarhus sørger vi for at lære dig, din virksomhed og dine kunder at kende, for kun sådan kan vi skabe lige netop de resultater, du og virksomheden fortjener.

Som ekstern kommunikationsmedarbejder kan vi blandt andet tilbyde hjælp til:

  • PR og kommunikation
  • Kommunikations- og marketingstrategi
  • Tekstforfatning og SEO optimering
  • Sociale medier
  • Opsætning af mailsystemer til nyheds- og kampagnemails
  • Digital konceptudvikling
  • Visuel kommunikation
  • Grafisk kommunikation

Skulle du være interesseret i andre former for kommunikationsarbejde – eller måske en kombination af flere discipliner – er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Foruden den skriftlige kommunikation, tilbyder vi hjælp til taler, præsentationer samt manuskripter til TV- og radiospots. Ligeledes bistår vi dig med råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse af image og brand.

Skal vi være dit kommunikationsbureau i Aarhus?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit kommunikationsbureau i Aarhus? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvorfor vi er et rigtig godt bud på din eksterne kommunikationsmedarbejder!

Læs vores anmeldelser på Google

byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud