Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Kommunikationsbureau i København

Har du styr på din virksomheds kommunikative aktiviteter? Kan du med hånden på hjertet sige, at du forstår, hvorfor nogle tiltag virker og andre ikke gør? Med et professionelt kommunikationsbureau i ryggen, har du altid specialister tæt på. De står klar til at hjælpe dig med det strategiske kommunikationsarbejde. Samtidig skal du kunne trække på dit kommunikationsbureau i København, når der skal udvikles content til sociale medier, hjemmeside, presse eller noget helt tredje. Et godt kommunikationsbureau kan samtidig rådgive og vejlede dig i forhold til, hvordan du bruger virksomhedens aktiver i markedsføring og branding af din virksomhed.

Dette og meget andet skal du være opmærksom på, når du vælger dit kommunikationsbureau i København, og det er netop hér, byMedia kommer ind i billedet!

Vi er byMedia – DIT kommunikationsbureau i København

Baseret på højtuddannet arbejdskraft, tilbyder vi hos byMedia alle former for kommunikativt arbejde, fra strategi til eksekvering og opfølgning. Vi har allerede hjulpet en lang række kunder i hele landet og kombinerer således også kommunikationsrådgivning og –opgaver med gennemførte digitale løsninger. Vores fornemste opgave er at skabe den røde tråd igennem alle tiltag og indsatser, hvad enten der er tale om PR og kommunikation eller markedsføring.

Kommunikationsstrategi, tekstforfatning og visuel kommunikation

– allround kommunikationsbureau i København

Når vi beskæftiger os med kommunikation – fra det strategiske arbejde til den praktiske udførsel – starter vi altid ethvert samarbejde med et møde med dig og i den forbindelse med at lægge en solid strategi. Det gør vi, fordi kommunikations- og PR-relateret arbejde ganske enkelt ikke giver mening, hvis det ikke er gennemtænkt og planlagt ned til det mindste tiltag. Med din strategi i hånden, får du en helt klar idé om, hvordan du skal reagere samt hvorfor du skal reagere på det, din virksomhed møder – positivt såvel som negativt. Sammen med dig finder vi ligeledes ud af, hvilke former for tilstedeværelse der giver bedst mening, hvad enten der er tale om tilstedeværelse på nyhedsmedier til sociale medier og Google.

Ligeledes tilbyder vi, som dit kommunikationsbureau i København, hjælp til tekstforfatning af eksempelvis søgemaskineoptimerede tekster, pressemeddelelser, nyhedsbreve samt meget andet. Foruden dette kombineres de skriftlige budskaber med visuel kommunikation i form af lækkert grafisk arbejde.

Lad byMedia hjælpe dig som dit kommunikationsbureau i København

Leder du efter et kommunikationsbureau i København, der kan hjælpe dig med marketing og kommunikation, og tror du, byMedia kunne være et godt bud på et sådant? Vi står altid klar til et kaffemøde og kommer også gerne ud til dig med henblik på en samtale om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig. Kontakt byMedia allerede i dag og lad os sammen få skabt et solidt fundament for den fremtidige kommunikation!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud