Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Kommunikationsbureau i Odense

Styrker den eksterne kommunikation din virksomheds troværdighed samt tilstedeværelse overfor eksempelvis kunder? Har du en konkret strategi, så du og dine medarbejdere hele tiden ved, hvordan og hvorledes de skal reagere i forskellige situationer? En af de største forudsætninger for, at du kan differentiere dig fra dine konkurrenter og dermed skabe et helt unikt produkt, er, at du har en helt klar idé om, hvad, hvorfor og hvordan du henvender dig til din målgruppe.

Vælg et kommunikationsbureau i Odense, der forstår dig

Når du vælger at samarbejde med et eksternt kommunikationsbureau, er det så utroligt vigtigt, at du allierer dig med et bureau med forstand på det, de laver. Det skal være et kommunikationsbureau, der har det fornødne lokale kendskab og som samtidig formår at omdanne dine visioner til noget brugbart. Allerhelst skal det være et bureau, der kender dine kunder, dine konkurrenter samt branchen, hvori du beskæftiger dig.

Vi er byMedia – DIT kommunikationsbureau i Odense

byMedia er et kommunikationsbureau, der har sin faste base i det nordjyske, men som har kunder i hele landet. Vi har samarbejdet med langt de fleste brancher og har således et bredt kendskab til, hvordan god kommunikation kan se ud og i øvrigt variere afhængigt af, hvor man befinder sig. Som kommunikationsbureau i Odense beskæftiger vi os bredt med alt inden for markedsføring og kommunikation og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Som din eksterne kommunikationsafdeling sørger vi først og fremmest for at lære dig, dine kunder og dit marked at kende, hvorefter vi sammensætter en klar strategi med afsæt i dine visioner. Vi er med dig hele vejen og hjælper dig således også gerne med råd og vejledning i forhold til, hvordan du skal forholde dig i en given situation. Også når det hele brænder på!

Mere konkret kan byMedia derfor hjælpe dig med:

  • PR og kommunikation
  • Kommunikations- og marketingstrategi
  • Tekstforfatning og SEO optimering
  • Sociale medier
  • Opsætning af mailsystemer til nyheds- og kampagnemails
  • Digital konceptudvikling
  • Visuel kommunikation
  • Grafisk kommunikation

Du er altid velkommen til at kontakte byMedia for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder hjælp til enkeltstående opgaver, fx hvis du skal have skrevet en pressemeddelelse. Der er dog også mulighed for en større, mere kompleks aftale. Det kunne være en månedlig SEO aftale, social media marketing eller digital konceptudvikling. Foruden den skriftlige kommunikation, tilbyder vi hjælp til taler, præsentationer samt manuskripter til TV- og radiospots. Ligeledes bistår vi dig med råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse af image og brand.

Skal vi være dit kommunikationsbureau i Odense?

Skal byMedia bistå dig som dit kommunikationsbureau i Odense eller står du tilbage med ubesvarede spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvorfor vi er et rigtig godt bud på din eksterne kommunikationsmedarbejder!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud