Online markedsføring

LinkedIn Annoncering

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i fordelen af brugen af LinkedIn Annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

LinkedIn Annoncering

Formålet med LinkedIn annoncering

LinkedIn er baseret på erhvervsmæssige relationer, og derfor er annoncerne mere fokuserede på interesse og demografi. LinkedIn annoncer skal rettes mod arbejdstitler, virksomhedsnavne og industrier.

Det vigtigste i forhold til annonceringen, er virksomhedens businessprofil – businessprofilen skal være fyldestgørende. Dette med henblik på gøre, udtrykket fuldendt samt professionel. Det kan sagtens svare sig at bruge lidt ekstra tid på at opsætte en fyldestgørende profil. Formålet er at give de nødvendige informationer i forhold til kontaktoplysninger således det kan føre til salg.

LinkedIn som produkt

Ved hjælp af LinkedIn annoncering kan du dele artikler, der vedrører din virksomhed, branche, dine produkter mv. Du kan også dele spændende nyheder såsom nye projekter, samarbejdspartnere og deslige. LinkedIn annoncering kræver tilstedeværelse og opdateringer løbende. En anden væsentlig fordel ved at anvende LinkedIn annoncering i din virksomhed er, at links fra LinkedIn rangeres højt i Googles søgemaskine.

Priser for at annoncere på LinkedIn

Beløbet, du vælger at bruge på LinkedIn-annoncering afhænger af dit budget samt målsætning. Du kan til enhver tid stoppe dine annoncer.

  • Såfremt du ønsker annoncering af en specifik kampagne, som skal leveres hurtigt, skal du bruge et specifikt beløb.
  • Hvis LinkedIn annoncen skal køre løbende, kan du sætte et dagligt budget, ved at angive det beløb, du vil investere i pr. dag.
  • Du kan budgive, hvor du angiver et beløb, du er villig til at betale for pr. klik.

Succes med LinkedIn

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via LinkedIn Annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau