Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Logo design

Dit company logo siger rigtig meget om dig og din virksomhed. Den fortæller noget om, hvilke kunder du har, hvad du sælger og mange andre ting. Derfor er det også så vigtigt, at logodesignet sidder lige i skabet, uanset om du står med en ny eller etableret virksomhed. Kort sagt, så er logodesignet en stor del af din virksomheds visuelle identitet, så det er vigtigt at have et godt resultat fra starten af.

Står du med en nyligt opstartet virksomhed i Aalborg og ved ikke helt, hvordan du skal gribe dit logo an? Eller står du derimod i spidsen for en veletableret virksomhed, der blot har brug for en opdatering af det nuværende logo?

 

Hos byMedia i hjertet af Aalborg, hjælper vi dig og din virksomhed med at udarbejde et professionelt logodesign, der repræsenterer virksomheden på allerbedste vis. Et logo, der samtidig kan danne grundlaget for en stærk visuel identitet. Derudover tilbyder vi hjælp til logo payoff, der i bund og grund er et slogan, der tilknyttes logoet. Din virksomheds logo payoff fungerer som en helt naturlig del af virksomhedens visuelle identitet og er bevist at kunne skabe lige så stor tiltrækning til dit brand som resten af det grafiske udtryk. Vi har stor erfaring med corporate logo design og vores dygtige team af logodesignere står klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet.

Gør dig bemærket med et custommade logodesign

Et stærkt grafisk udtryk har en markant større effekt end andre former for kommunikation og virksomhedens logo er tit og ofte det, den huskes for. Bare se på et internationalt brand som McDonald’s. Herhjemme kaldes burgergiganten populært også for ”Den gyldne måge” med reference til det store gyldne ”M”, der udgør deres logo. Derudover er der brands som Apple, Facebook og danske LEGO for den sags skyld – alle tre virksomheder, der har formået at skabe stærke visuelle udtryk, der får forbrugerne til at huske dem.

Betyder det så, at et unikt logodesign kun er for virksomheder med internationale ambitioner? Nej, det gør det naturligvis ikke. Din virksomhed i Aalborg vil også kunne høste frugterne af et veldesignet logo.

Din virksomheds grafiske udtryk – især logoet – er det, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Når dine kunder står og skal vælge imellem din virksomheds produkter og ydelser og en virksomhed, der udbyder det samme, vil de med al sandsynlighed vælge den virksomhed, de kan huske. Den virksomhed, der har formået at gøre sig bemærket.

Når du vælger byMedia til at lave logodesign for din virksomhed i Aalborg, får du tre udkast og mulighed for at komme med rettelser. De tre udkast udarbejdes naturligvis med udgangspunkt i din virksomhed og de idéer og ønsker, du måtte have. Hvis det er dit ønske, kan vores grafiker naturligvis også komme med et bud på en ideel løsning. Vi leverer billige løsninger indenfor custommade logo design, men går aldrig på kompromis med kvalitet.

Derfor er alle logoer fra byMedia også lavet i filformatet Vector i Indesign. Dette gør det muligt for dig at strække billedet, uden der sker noget med det egentlige motiv. På den måde kan du anvende et logo fra byMedia i adskillige sammenhænge og på forskellige online platforme som hjemmeside, webshop og sociale medier såvel som i trykte medier på visitkort, i annoncer m.m.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud