Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Lokal Markedsføring

Er du indehaver af en mindre lokal virksomhed? Har størstedelen af dine kunder en halv times kørsel til din virksomhed? Og betvivler du effekten af traditionel markedsføring?

Betvivl ej. Hos byMedia har vi udviklet et unikt produkt, hvor vi tager udgangspunkt i din situation og derfra udarbejder en lokal markedsføringsplan. Vi fokuserer på de muligheder, du har lokalt og hjælper dig til at bruge dit eksisterende netværk til at nå endnu bredere.

 

Hos byMedia har vi oparbejdet et hav af tilfredse kunder i en lang række forskellige brancher. Hver branche, hver virksomhed og hver målgruppe har sine særpræg, ønsker og styrker, der skal udtrykkes og visualiseres. Den udfordring er vores ekspertise. Vi lever af at levere særegne online løsninger, som er skræddersyet til, hvad enten du den lokale erhvervsdrivende på hjørnet eller om der er tale om større nationale og internationale virksomheder. Hos os er alle kunder lige vigtige – store som små – og vi sætter en ære i at tilbyde den ideelle løsning, der dækker dine behov.

Når vi arbejder med lokal markedsføring, handler det om at udnytte nærværet i lokalområdet og plukke de lavest hængende frugter. Med lokal markedsføring opnår du samtidig en geografisk afgrænsning, der sparer dig for mange irrelevante henvendelser. Den sikrer tværtimod, at du primært når ud til dem, der i sidste ende er villige til at betale for dit produkt. Dermed vil du også opleve, at de ressourcer, du investerer i markedsføring konverteres til håndgribelig værdi for din virksomhed.

En af de mest markante tendenser herhjemme anno 2016 er uden tvivl danskernes lyst til at handle lokalt. Vi vil have lokale råvarer og lokalt håndværk. Det er en tendens, der har givet en iøjnefaldende fordel til de virksomheder, der formår at forankre sig i lokalsamfundet igennem lokal synlighed.

Evnen til at skabe den tilstedeværelse i lokalbefolkningens bevidsthed skaber samtidig en troværdighed. En troværdighed, der i sidste ende giver virksomheden kundetække. Derfor giver det kun mening, at du – i samarbejde med byMedia – drager fordel af den lokale tilslutning for derved at skabe et buzz omkring din virksomhed.

Vi har erfaring med både store og små virksomheder – lokale såvel som nationale og internationale. Derfor kan vi også tilrettelægge den helt rigtige markedsføringsplan for dig og din virksomhed for på den måde at fastslå din position og øge din omsætning.

Hos byMedia kan vores eksperter hjælpe dig med lokal markedsføring i form af:

  • Radiospots i lokale og nationale radioer
  • Annoncer i trykte og digitale medier
  • Lokale SEO-kampagner

Med en lokal SEO-kampagne vil din virksomhed opnå en markant større synlighed frem for at risikere at blive ”gemt” på den sidste side i en Google-søgning. Med en lokal SEO-kampagne, hjælper vi dig endvidere med at forbedre din Onpage-SEO.

  • AdWords Lokal

En anden måde at fokusere din markedsføring lokalt er ved hjælp af AdWords Lokal. Vores AdWords-eksperter hjælper dig med at skabe den ideelle løsning og vi sørger naturligvis for optimeringen heraf. Med AdWords Lokal slipper du for at bruge unødvendige ressourcer på irrelevante, udenbys kundehenvendelser. Med AdWords Lokal har du muligheden for at sætte din konto på pause i travle perioder – modsat aktiverer du den blot, når du igen har plads i kalenderen. Med AdWords Lokal bestemmer du selv dit budget, og hvis du ingen besøgende får – så betaler du heller ingen gebyrer.

  • Google+ Business

Med en Google+ Business kan du tilføje billeder, kontaktoplysninger, åbningstider og få en integreret opkaldsfunktion, som kan anvendes direkte fra Googles resultater. Du får altså muligheden for at promovere din virksomhed flere gange på Google, hvor både din hjemmeside og Google+ virksomhedsprofil vises i søgningen. Denne løsning er især ideel, hvis du har en mindre lokal virksomhed. Kort sagt, så er Google+ Business din vej til større synlighed og flere visninger. Det er ikke kun en fordel for dig og din virksomhed – det letter i høj grad også dine kunders købeproces.

Kontakt byMedia og hør nærmere om dine muligheder for unik, lokal markedsføring – til gavn for din succes i dit nærområde.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud