Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Nyhedsbrev

En af de vigtigste måder, hvorpå virksomheder i dag kan markedsføre sig, er ved anvendelsen af e-mailmarketing – altså ved hjælp af nyhedsbreve. Med nyhedsbreve har du muligheden for at fortælle dine faste kunder, når der sker noget spændende i din virksomhed, hvis der er udsalg eller blot hvis der sker væsentlige ændringer. Du kan også anvende nyhedsmailen til at breake en lancering, et nyt produkt eller noget helt tredje.

Nyhedsbreve sendes som udgangspunkt en gang om måneden, en gang i kvartalet eller hvornår det nu passer i forhold til virksomhedens overordnede kommunikations- og marketingplan. Det er dog vigtigt, at du ikke spammer din mailingliste med alle mulige og umulige informationer. En nyhedsmail skal være relevant for den enkelte kunde og skal først og fremmest skabe værdi hos dem, der modtager den.

Nyhedsbrev der skaber værdi hos kunden

For at skabe denne værdi hos kunden, er det først og fremmest vigtigt, du kender dine kunder. I hvert fald dem der kommer tilbage – igen og igen. Du skal vide, hvorfor de har valgt dig frem for dine konkurrenter, hvad de gerne vil se fra din side samt hvordan du kan anvende dette til at fange nye, potentielle kundeemner.

Når dine kunder vælge at skrive sig op til de nyhedsmails, der kommer fra lige netop din virksomhed, så gør de det i en tro om, at de får relevante informationer, tilbud mv. først. Måske får de endda nogle informationer, de ellers ikke ville være kommet i besiddelse af.

Indsaml data med nyhedsbrev og mailingliste

Der er rigtig mange fordele ved at anvende nyhedsmails som en fast del af din virksomheds markedsføringsplan. Med e-mailmarketing får du nemlig muligheden for at:

  • Fastholde dine kunder, følgere mv.
  • Øge tilfredsheden blandt dine eksisterende kunder og anvende selv samme til at udvide din kundebase
  • Skabe kundeloyalitet og derved differentiere dig yderligere i forhold til dine konkurrenter

Ved hjælp af e-mailmarketing og nyhedsbreve og såfremt tilmeldingssystemet sættes korrekt op, har du endvidere muligheden for at få nogle vigtige informationer omkring dine kunder. Det være sig geografisk placering, alder og køn og denne type informationer kan med fordel anvendes til din videre markedsføring via fx Google og Facebook.

Et effektivt mailsystem til dit nyhedsbrev

Når du beskæftiger dig med nyhedsbreve og e-mailmarketing har du muligheden for at skabe individualiseret markedsføring. Ligeledes kan du vælge at automatisere hele eller dele af dit mailsystem, således at du skal bruge minimal tid på det. Med så mange digitale markedsføringsmuligheder, handler det jo trods alt om at skabe de mest effektive rammer for hver enkelt del.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet foregår eksempelvis via din hjemmeside og kan opbygges på flere forskellige måder, hvad enten du blot har en hjemmeside eller du også har en indbygget webshop.

Lad byMedia hjælpe dig med nyhedsbreve og e-mailmarketing

byMedia er et erfarent bureau med erfaring inden for alskens former for digital markedsføring – også e-mailmarketing. Vi tilbyder at hjælpe dig med alt, fra opsætning og implementering af selve mailsystemet til udsendelse af selv samme. Videre hjælper vi dig med det grafiske arbejde og sørger for en lækker designskabelon, der er i rød tråd med resten af virksomhedens visuelle profil.

Som marketingbureau har vi erfaring med alle mulige – og umulige – emner og har været inde over langt de fleste brancher. Det samme gør sig gældende for den tekstforfatter, vi stiller til rådighed i forbindelse med tekstproduktion til hvert enkelt nyhedsbrev.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med nyhedsmails samt andre former for online markedsføring? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til et kaffemøde!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud