Online markedsføring

Nyhedsbrev

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i fordelen af brugen af nyhedsbreve.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Nyhedsbrev

Formålet med nyhedsbrev

En af de vigtigste måder, hvorpå virksomheder i dag kan markedsføre sig, er ved anvendelsen af e-mailmarketing – altså ved hjælp af nyhedsbreve. Med nyhedsbreve har du muligheden for at fortælle dine faste kunder, når der sker noget spændende i din virksomhed, hvis der er udsalg eller blot hvis der sker væsentlige ændringer. En nyhedsmail skal være relevant for den enkelte kunde og skal først og fremmest skabe værdi hos dem, der modtager den.

Nyhedsbrev der skaber værdi

For at skabe denne værdi hos kunden, er det først og fremmest vigtigt, du kender dine kunder. I hvert fald dem der kommer tilbage – igen og igen. Du skal vide, hvorfor de har valgt dig frem for dine konkurrenter, hvad de gerne vil se fra din side samt hvordan du kan anvende dette til at fange nye, potentielle kundeemner.

Indsaml data med nyhedsbrev og mailingliste

Der er rigtig mange fordele ved at anvende nyhedsmails som en fast del af din virksomheds markedsføringsplan.

Et effektivt mailsystem til dit nyhedsbrev

Når du beskæftiger dig med nyhedsbreve og e-mailmarketing har du muligheden for at skabe individualiseret markedsføring. Ligeledes kan du vælge at automatisere hele eller dele af dit mailsystem. Tilmeldingen til nyhedsbrevet foregår eksempelvis via din hjemmeside og kan opbygges på flere forskellige måder, hvad enten du blot har en hjemmeside eller du også har en indbygget webshop. BY MEDIA er et erfarent bureau med erfaring inden for alskens former for digital markedsføring også e-mailmarketing. Vi tilbyder at hjælpe dig med alt, fra opsætning og implementering af selve mailsystemet til udsendelse af selv samme.

Succes med Nyhedsbrev

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via nyhedsmails.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau