Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Det gør vi…

Hos byMedia bestræber vi os på, at være vores kunders foretrukne sparringspartner, når der skal skabes synlighed online. Vores team af webudviklere, designere og online markedsføringsspecialister indfrier potentialet, når tanker og ideer skal omsættes til brugervenlige løsninger. Hvad enten mulighederne eller udfordringerne vedrører hjemmesider, webshops, markedsføring på Google, sociale medier eller du savner en skarp tekst, der beskriver din virksomhed præcis, som den fortjener, så har vi redskaberne og den rette know-how, som gør målsætninger til realiteter.

Sådan startede vi…

byMedia har været igennem en spændende og udfordrende rejse, som i april 2014 startede med to mand i en kælder i Nørresundby i Nordjylland og bragt os til et kontor i Aalborg Midtby med 9 medarbejdere. På den tid er www.onlinetjek.dk blevet lanceret, pressen har fået øjnene op for en virksomhed som gør tingene på sin egen måde i branche med mange konkurrenter og så er der ikke mindst stiftet bekendtskab med en række glade og tilfredse kunder, som har skabt fundamentet for den virksomhed byMedia er i dag.

Vores mission…

Hos byMedia er relationer og den ærlige kommunikation altafgørende. Vi leverer ikke kun løsningen, men er samtidig sparringspartner, når ideer, tanker og koncepter skal tilpasses og markedsføres på den rette platform. Ved at lytte til behovet, så skaber vi relationer med gensidig tillid – og den filosofi gør en forskel.

Vores værdier…

Med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, så har vi som målsætning, at tilbyde en totalløsning til virksomhedernes online platforme. Når vi kender dine behov og ønsker, så lægger vi sammen den strategi som skal skabe den røde tråd fra målsætning, budskab til medie. Vi er din kompetente sparringspartner før, under og efter lanceringen af et produkt, så du er i trygge hænder fra start til slut. Vi måler og analyserer altid på de løsninger vi leverer, så vi er sikre på, at vores kunder oplever den effekt, som de fortjener og som vi forventer.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud