Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Online markedsføring

Online markedsføring udgør i dag en af de mest centrale dele af den moderne markedsføring. Begrebet ”online markedsføring” dækker således over en lang række forskellige discipliner, der dog alle har det til fælles, at de foregår i en digital kontekst. Her handler det om for virksomheder at fastslå deres positioner på de medier, hvor forbrugerne befinder sig – og naturligvis målrette ethvert givent tiltag en nøje udvalgt målgruppe. Konsekvensen ved ikke at fastslå din digitale tilstedeværelse? Først og fremmest får dine kunder svært ved at finde dig og som om det ikke kan være slemt nok, så risikerer du også, at de får etableret et loyalitetsforhold hos dem af dine konkurrenter, der rent faktisk formåede at fastslå deres digitale position.

Digitale koncepter i verdensklasse

Hos byMedia har vi specialiseret os i at tilbyde vores kunder digitale koncepter, der er lidt ud over det sædvanlige. På den måde har vi hjulpet rigtig mange kunder med at stjæle rampelyset i Googles søgemaskine og vi hjælper naturligvis også gerne dig!

Med vores erfaringer og dygtige team af digitale specialister, står vi klar til at hjælpe dig med alt mellem himmel og jord, når det handler om online markedsføring. Vi har allieret os med Google AdWords specialister, dygtige SEO teknikere og tekstforfattere, der formår at forfatte indhold, som både Google og dine kunder kan lide.

Det er nemlig sådan, at Google er den allervigtigste dommer, når det kommer til online markedsføring og det er de af den simple grund, at Google udgør en af de vigtigste og mest dominerende platforme i den digitale tidsalder. Derfor er det en nødvendighed, at du allierer dig med et team, der først og fremmest kan skabe løsninger, der er så gennemarbejdede, at de vises på den allerførste side i et Google søgeresultat.

Hjemmesider og webshops

En af de allerstørste forudsætninger for, at der i første omgang overhovedet kan laves online markedsføring er, at din virksomhed har en hjemmeside – alternativt også en webshop. Her er det, som med så meget andet, rigtig vigtigt, at du har en hjemmeside, der er udviklet med stærke referencer til din virksomheds visuelle udtryk. Ligeledes er det vigtigt, at du har en unik side, der adskiller sig fra dine konkurrenters, som er lækker at se på og som dine kunder kan lide at besøge.

byMedia lever af at levere personlige hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vores hjemmesider udvikles alle i verdens mest anerkendte CMS-system, nemlig WordPress. Derudover laves webshops i WooCommerce, der er et plugin udviklet af nogle af folkene bag netop WordPress og derfor fuldt ud kompatibelt. For brugervenligheden og fordi det er et krav i forhold til Googles algoritmer, laves alle hjemmesider fra byMedia i responsivt design.

Søgemaskineoptimering

En anden af vores umiddelbare kerneydelser er søgemaskineoptimering – også kaldet SEO. Når du vælger byMedia til at stå i spidsen for din hjemmesides SEO optimering, er du garanteret fuld valuta for pengene og øjeblikkelige resultater. Det være sig i form af din Google placering, men det være sig i lige så høj grad i form af eksempelvis øget salg på din webshop.

Med Googles komplekse algoritmer, kan SEO optimering være altafgørende for, om dine kunder overhovedet kan finde dig i et søgeresultat. Det er her, en solid indsats virkelig betaler sig, for som det ser ud nu, så belønner Google i høj grad SEO optimerede hjemmesider, hvorimod de ikke-optimerede hjemmesider bliver straffet i form af dårlige placeringer.

Google AdWords

Google AdWords er Googles eget annonceapparat og er de øverste resultater i en Google søgning. Annoncer – eller kampagner – udarbejdet med Google AdWords står altid foran de organiske søgeresultater og er derudover markerede med ”annonce”. Med Google AdWords har du mulighed for at oprette målrettede kampagner, der blandt andet tager udgangspunkt i din målgruppe og en grundig søgeordsanalyse.

Hos byMedia har vi stor erfaring med Google AdWords og hjælper gerne dig og din virksomhed med alt, lige fra søgeordsanalysen og tilrettelæggelse af kampagnen til eksekvering og analyse af den forudgående indsats. Dette giver os muligheden for at optimere den fremadrettede indsats, når du vælger os som din faste AdWords partner.

Social media marketing

En vigtig del af den online markedsføring er den, der foregår via de sociale medier. Her har vi hos byMedia særligt erfaring med Facebook markedsføring, der til stadighed er danskernes foretrukne medie, når vi taler sociale medier. Vi kan dog også være dig behjælpelige, hvis du har brug for hjælp til markedsføring via Instagram, LinkedIn eller noget helt tredje.

I forhold til social media marketing er det vores klare holdning, at denne indsats bør koordineres med din virksomheds indsats i forhold til SEO. Det er nemlig sådan, i forhold til online markedsføring, at de to kan koordineres med henblik på at styrke søgemaskineoptimeringen.

byMedia – specialister i online markedsføring

byMedia er et professionelt bureau i hjertet af Aalborg. Herfra tilbyder vi en lang række kombinerbare løsninger indenfor Facebook markedsføring. I kraft af vores mange års erfaring indenfor branchen og solide knowhow, kan vi skabe unikke og kreative løsninger til alle vores kunder.

Hvis du tror, byMedia kan være et godt match for din virksomhed i forbindelse med online markedsføring, så kontakt os allerede i dag på 70 227 725 eller [email protected].

Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine mange muligheder for online markedsføring!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud