Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

PR bureau i København

Hvordan håndterer du pressen og alt det presserelaterede arbejde? Har du en helt konkret strategi for, hvordan nye produkter, større ændringer eller noget helt tredje skal breakes til medierne? Hvis ikke kan det være en rigtig god beslutning at alliere sig med en designeret PR ekspert – måske i form af et eksternt PR bureau?

Fordelen ved at samarbejde med et eksternt PR bureau er, at du her får højt specialiseret arbejdskraft, der er vant til at manøvrere rundt i såvel det danske som det internationale medielandskab. Et godt PR bureau har fingeren på pulsen, når det kommer til de mange forskellige nyhedsmedier og kan derfor give dig den rette rådgivning i forhold til, hvor din virksomhed med fordel kan målrette sin PR indsats. Med et PR bureau i baghånden øger du således dine chancer for god omtale i de rette medier – og dermed chancerne for, at dine kunder får øjnene op for de spændende ting, din virksomhed foretager sig!

PR bureau med lokalt kendskab

Det er ikke helt lige meget, hvilket PR bureau, du vælger at samarbejde med. Nøglen til succes, når vi beskæftiger os med presserelateret arbejde, er nemlig lokalt kendskab og kendskab til netop dit nærmarked. Den rette PR konsulent eller kommunikationsrådgiver kan sætte sig ind i din virksomhed og formår at finde frem til de nyheder og historier, der har værdi overfor såvel medier som kunder.

Vi er byMedia – dit PR bureau i København

Hos byMedia har vi specialiseret os i at styrke virksomheders image overfor resten af samfundet. Vi tilbyder således også at bistå dig som dit PR bureau i København og kan tilbyde hjælp til alt, fra en solid PR strategi til en gennemført plan, der kombinerer kommunikation, PR og marketing. Som dit PR bureau i København hjælper vi dig med at identificere relevante medier, forfatte pressemeddelelser og alt det andet, der er behov for, når vi beskæftiger os med presserelaterede opgaver.

Som dit PR bureau i København  står vi bag dig – også når det bliver svært!

At fortælle de gode historier og lancere de fede nyheder, det er svært nok i sig selv, hvis man ikke er vant til at skulle navigere på det område. At vende de dårlige historier er noget ganske andet. Langt de fleste virksomheder vil på et eller andet tidspunkt opleve at løbe ind i stormvejr. Det kan være en hjemmeside eller webshop, der er blevet hacket, det kan være et dårligt regnskab eller det kan være en fyring af en fremtrædende medarbejder. Krisekommunikation kan være mange ting, men i bund og grund handler det om, hvordan du håndterer de kriser, der kommer – såvel internt som eksternt i virksomheden.

Den rette PR strategi fungerer som rettesnor, så du ved, hvordan du skal agere midt i orkanens øje og hvordan du efterfølgende bruger hændelsen til at skabe positiv omtale – og måske endog fremgang – for din virksomhed.

Lad os bistå dig som dit PR bureau i København!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi bistår dig som dit Pr bureau i København? Vi tager gerne et møde med dig på din adresse i København, men tilbyder også et telefonmøde, hvor vi sammen finder ud af, hvad du søger i en PR konsulent.

Kontakt derfor byMedia allerede i dag og lad os sammen skabe den omtale, din virksomhed fortjener!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud