Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Hvad er en pressemeddelelse?

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan skabe omtale og synlighed for din virksomhed, og når vi beskæftiger os med PR, er pressemeddelelser en stor del af det. Det er her, du har muligheden for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed igennem relevante medier. På den måde har du også en unik chance for at nå rigtig mange potentielle kundeemner og samtidig skabe et buzz omkring virksomheden og dine produkter.

Hvordan skriver man en pressemeddelelse?

Én ting er dog at have en god historie/nyhed at fortælle. Noget helt andet er at få den vinklet på en måde, der er interessant for nyhedsmedierne og deres læsere. Redaktørerne på såvel lokale som landsdækkende medier får nemlig hver eneste dag flere hundrede pressemeddelelser i deres indbakker. Selv sagt er det altså også langt fra alt det indsendte materiale, der bliver nærlæst og arbejdet videre med – endnu færre bliver rent faktisk bragt. Så det er altså om at være 100 % skarp, når du henvender dig til en journalist med henblik på at få bragt en pressemeddelelse.

Lad byMedia skrive din pressemeddelelse

Hos byMedia tilbyder vi hjælp til PR, fra strategisk arbejde til udarbejdelse af læseværdige pressemeddelelser. Vi arbejder med målgruppen og de relevante medier og sørger derfra for at finde ud af, hvordan lige netop din historie skal formuleres. I et tæt samarbejde med dig sørger vi således for at få lagt en strategi, der tager højde for alt, fra vinkling af nyhed til valg af de rette medieplatforme.

Pris for pressemeddelelse

Prisen for en pressemeddelelse afhænger fuldstændig af, hvor meget vores tekstforfatter skal bruge på research, interview og skrivearbejde. Det vil altså sige, at des flere oplysninger, du giver os fra starten af, des billigere bliver opgaven for dig i sidste ende.

Udsendelse af pressemeddelelse

Inden skrivearbejdet påbegyndes sætter vi os ned med dig og fastlægger historien eller nyhedens omfang, betydning og til hvem du allerhelst vil henvende dig. Ligeledes hjælper vi med at vinkle historien bedst muligt, således at den passer til de medier, hvortil den sendes. Som din eksterne PR medarbejder sørger vi endvidere for at lave den nødvendige research, så vi er helt skarpe på, hvilke medier og hvilke journalister pressemeddelelsen skal sendes til. Såfremt pressemeddelelsen skal sendes til flere forskelligartede medier, er vores klare anbefaling, at der skrives forskellige pressemeddelelser.

Har du brug for hjælp til din næste pressemeddelelse eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med presserelateret arbejde? Kontakt byMedia allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud