Vi bruger digital indsigt til at hjælpe brands og virksomheder til et spring fremad.

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

CASES

Branding er et af de vigtigste aspekter af enhver virksomhed.

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + WEBSITE

Brix Tømrer ApS

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Oplev Brovst

BRANDING + GRAFISK DESIGN + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Scandic IT

TEKST + BRANDING + GRAFISK DESIGN + TRYKSAGER + WEBSITE

Designhaus

BYMEDIA

Reklamebureau Herning

Reklame anno 2020 er en langt mere kompleks og finurlig størrelse, end det var for 10, 20 og 30 år siden. Fra at være nogle kreative produkter, kunden kunne se i fjernsynet, høre i radioen eller stifte bekendtskab med i diverse livsstilsmagasiner, er der i dag nogle langt mere tekniske faktorer og værktøjer, der skal indtænkes.

Grunden til dette skal findes i den digitale verden, hvor giganter som Google og Facebook i høj grad sætter dagsordenen i forhold til markedsføring. Det er her, langt de fleste digitale brugere tilbringer deres tid, det er her, de undersøger nye produkter og det er her, de kommunikerer med deres foretrukne virksomheder.

Algoritmer og søgeresultater – Facebook, Google og Instagram

Hvis du overhovedet skal vises i Googles søgeresultater, kræver det en responsiv hjemmeside med gode tekster, lækre billeder – og en brugervenlig oplevelse. Faktisk belønner Google virksomheder med mobilvenlige hjemmesider yderligere ved at markere dette i det givne søgeresultat.

Ser vi videre på sociale medier såsom Facebook og Instagram, er der yderligere at hente – eller tabe – som virksomhed. I dag er begge disse mediers algoritmer nemlig opsat således, at dine opslag kun vises til eksisterende såvel som potentielle følgere, hvis du opfylder krav om fx tilstedeværelse og interaktion med dine kunder.

BY MEDIA – vi er specialister i digital markedsføring

Hos byMedia har vi specialiseret i netop denne form for reklame – og synlighed. Med udgangspunkt i stærke webløsninger tilbyder vi søgemaskineoptimering, Google AdWords og hjælp til social media marketing. Ligeledes hjælper vi gerne med at skabe synergi imellem den digitale indsats og integrerer spændende features, hvor det er muligt og hvor det giver mening.

Et reklamebureau i Herning med fokus på synlighed

Som dit reklamebureau i Herning tilbyder vi endvidere hjælp til annoncering via Facebook og Instagram, hvor størstedelen af dine kunder i dag befinder sig. Der er også muligheden for annoncering via nogle af landets største og mest læste nyhedsmedier såsom Tv2, BT, Børsen og Ekstrabladet. Ved at annoncere på en eller flere af disse platforme skaber vi dermed fantastisk synlighed for din virksomhed og reklame, der har potentiale til at nå endnu flere.

Design-og digitalt bureau Herning

Når du leder efter en ny samarbejdspartner i form af et design-og digitalt bureau til din nye visuelle identitet, logo, unikke websiteløsning eller konceptudvikling o.l. bør du først og fremme vælge et bureau med stor knowhow. byMedia har mange års praktisk erfaring med disse områder, og sammen med vores kreative team vil du få skabt den løsning, som din virksomhed står og mangler.

Kvalitet, kreativitet og tillid

At arbejde med et så komplekst område som reklame og markedsføring forpligter. Idet der netop er tale om langt mere tekniske faktorer end et Facebook-opslag her og der og en semi-professionel hjemmeside, er det vigtigt med kvalificeret arbejdskraft. Vores medarbejdere er således eksperter inden for deres respektive felt. Team byMedia indbefatter derfor webudviklere, grafikere, projektledere, tekstforfattere og SEO-specialister, der alle har en solid uddannelse bag sig.

Med afsæt i kreative løsninger lægger vi stor vægt på, at du som kunde kan regne med et tårnhøjt kvalitetsniveau samt have fuld tillid til, at vi løser den pågældende opgave på bedste vis. Der buges tid på, at du som kunde forstår den løsning, du køber, således at du ikke i sidste ende føler, du har betalt for et unødvendigt produkt.

Dit personlige reklamebureau i Herning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Herning? Så kontakt os allerede i dag og lad os aftale et møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad lige netop du og din virksomhed har brug for!

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

ANMELDELSER

★★★★★ 5.0 ud af 50 anmeldelser

Reklamebureau Herning
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Brug for hjælp?

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau