Vi bruger digital indsigt til at hjælpe brands og virksomheder til et spring fremad.

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

CASES

Branding er et af de vigtigste aspekter af enhver virksomhed.

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + WEBSITE

Brix Tømrer ApS

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Oplev Brovst

BRANDING + GRAFISK DESIGN + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Scandic IT

TEKST + BRANDING + GRAFISK DESIGN + TRYKSAGER + WEBSITE

Designhaus

BYMEDIA

Reklamebureau København

Hos byMedia rådgiver vi virksomheder, foreninger og organisationer, der går med ambitiøse mål om at opnå succes og mere synlighed online. Vi udarbejder en effektiv plan for virksomhedens fremtidige gøren med fokus på at skabe en gennemgående rød tråd i virksomhedens visuelle identitet og digitale marketingstrategi.

Vi er en stærk samarbejdspartner tilgængelig i hele Danmark, og vi har samtidig stor erfaring i at hjælpe virksomheder, store som små i København, med at opnå vækst og fremgang. Vi ønsker, at det resultat kunden får, afspejler netop de visioner og værdier virksomheden repræsenterer, hvilket i sidste ende giver det absolut bedste resultat.

byMedia har hovedkvarter i Nordjylland, og vi kan garantere en løsning baseret på solidt nordjysk håndværk. Vi servicerer kunder i hele Danmark, med ekstra fokus på tilgængelighed. Vores medarbejdere kommer ofte på kundebesøg i København, hvilket resulterer i et personligt samarbejde, hvor din virksomheds behov og ønsker er i fokus. Vi udarbejder strategiske og langsigtede løsninger, hvor hvert enkelt element er fremtidssikret.

Vi tilbyder løsninger, der er udviklet 100% i samarbejde med kunden, hvilket resulterer i personlige løsninger, som afspejler virksomhedens ånd.

byMedia er et ambitiøst reklamebureau med erfaringer inden for både mindre opgaver og større løsninger i København, og vi tilbyder derfor et nærværende samarbejde bygget på flere års erfaring.

Hos byMedia udarbejder vi hjemmesider, webshops og online markedsføring på Google inden for SEO, AdWords og facebook til alle typer virksomheder og i alle slags brancher.

Kreativt Digitalt Reklamebureau i København

Vores mål er at sikre, at jeres virksomhed er med på første række i den digitale tidsalder, ved at skabe langtidssigtede løsninger der garanterer, at netop jeres virksomhed får den position, der ønskes i branchen, hvad end det er som den dominerende spiller eller ”en del af mængden”.

Vi skaber løsninger, der har til formål at gøre din virksomhed mere synlig med en høj genkendelseseffekt både her-og-nu, men bestemt også på den lange bane.

Vi arbejder struktureret med højt engagement, for i sidste ende at skabe glade og tilfredse samarbejdspartnere der modtager løsninger, som overstiger forventningerne.

Design-og digitalt bureau i København

byMedia er det oplagt valg, når din virksomhed søger et design-og digitalt bureau som samarbejdspartner til at hjælpe med at skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller designs til andet. Hos byMedia har vi mange års praktisk erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra designs til online/offline brug samt konceptudvikling.

Skarpe løsninger til en skarp pris

byMedias vision er at sikre kvalitetsløsninger til en fair pris. Vi baserer udelukkende prisen på det behov, løsningen opfylder. Hvis der er tale om en simpel og mindre teknisk løsning er prisen derefter, og hvis der er behov for en mere avanceret løsning, giver vi et uforpligtende tilbud på dette. Uanset prisniveau garanterer vi en løsning, der sikrer fremtidig vækst i virksomheden, hvor ekstra god service er inkluderet i prisen under hele processen.

Kontakt os så vi kan snakke om dine muligheder for vækst!

Hvis byMedia kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller send en mail på [email protected]

Første kontakt er gratis og uforpligtende – resten er alle pengene værd!

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

ANMELDELSER

★★★★★ 5.0 ud af 50 anmeldelser

Reklamebureau København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Brug for hjælp?

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau