Vi bruger digital indsigt til at hjælpe brands og virksomheder til et spring fremad.

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

CASES

Branding er et af de vigtigste aspekter af enhver virksomhed.

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + WEBSITE

Brix Tømrer ApS

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Oplev Brovst

BRANDING + GRAFISK DESIGN + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Scandic IT

TEKST + BRANDING + GRAFISK DESIGN + TRYKSAGER + WEBSITE

Designhaus

BYMEDIA

Reklamebureau Kolding

Hvordan ser din virksomhed ud, når den mødes af eksisterende kunder og nye, potentielle kundeemner? Kan du konkurrere med de bedste på markedet og hvordan bliver du selv den allerbedste inden for dit felt?

Spørgsmålene er ofte mange, når det kommer til moderne reklame og markedsføring, men desværre er svarene sjældent helt simple. At markedsføre sig på markedspladsen anno 2017 er nemlig en langt mere kompleks og finurlig størrelse, end vi nogensinde har set det før.

Store digitale platforme såsom Google, Facebook og Instagram har alle travlt med at introducere ændringer i deres algoritmer, krav til content og nye annonceringsværktøjer. Det der virkede i går virker altså ikke nødvendigvis i dag – noget der stiller rigtig store krav til dem, der nu en gang varetager din virksomheds markedsføringsaktiviteter.

BY MEDIA – vi er DIT reklamebureau i Kolding

Hvis du ikke selv har mod på at give dig i kast med reklame og markedsføring, kan der være rigtig god fornuft i at vælge et reklamebureau som byMedia. Det er ofte billigere end at ansætte en ny medarbejder og med et alsidigt team af specialiserede medarbejdere, har du også langt flere kræfter at trække på. Hos os sidder der webudviklere, grafiske talenter og folk med flair for det skrevne sprog, der alle sidder klar til at hjælpe dig med lige netop dine opgaver.

Moderne markedsføring med et kreativt afsæt

Som reklamebureau i Kolding har vi valgt at fokusere vores ydelser omkring det digitale univers. Det har vi, fordi alle undersøgelser peger på, at det er her, de fleste undersøger og køber produkter – en udvikling der kun ser ud til at fortsætte i de kommende år. Det er altså også her, du skal adskille dig fra dine konkurrenter allerede i dag, hvis du skal være et skridt foran dem i morgen!

Vi vægter kreativitet og arbejder således også kun med værktøjer, der tillader dette. Vores hjemmesider udvikles i WordPress, webshops i WooCommerce og vi er eksperter i Adobe. Med byMedia i rollen som dit reklamebureau i Kolding er du altså garanteret en verden af lækkert design og kreativitet, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Design-og digitalt bureau i Kolding

byMedia er det oplagt valg, hvis din virksomhed søger et design-og digitalt bureau som samarbejdspartner. Hos byMedia kan vi skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller designs til andet. byMedia tilbyder løsninger med afsæt i dine behov og ønsker, samt vores mange års praktiske erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra designs til online/offline brug samt konceptudvikling.

Synlighed med SEO, AdWords og SoMe-marketing

Foruden designmæssige opgaver hjælper vi også med den reklame og markedsføring, der foregår ”bag kulisserne”. Altså den, som kunderne ikke ser, men som måske er endnu vigtigere end det, de rent faktisk ser. Det være sig søgemaskineoptimering, AdWords-kampagner og SoMe-marketing der når alle inden for en, på forhånd, defineret målgruppe.

Faktum er nemlig, at uden de værktøjer der giver din virksomhed synlighed… ja, så kan en flot hjemmeside være ligegyldig, for dine kunder finder den alligevel ikke i verdens største og mest anvendte søgemaskine; Google.

Kontakt dit reklamebureau i Kolding

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Kolding? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi med kreative løsninger og forstand på alt det tekniske giver din virksomhed den opmærksom, den fortjener!

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

ANMELDELSER

★★★★★ 5.0 ud af 50 anmeldelser

Reklamebureau Kolding
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Brug for hjælp?

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau