Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Reklamebureau i Nordjylland

Online markedsføring til lokale virksomheder

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Reklamebureau Nordjylland

I en evigt foranderlig verden, hvor det digitale univers nærmest er altoverskyggende i forbrugernes travle hverdag, er det vigtigt, at man som virksomhed formår at være på det rette sted – på fuldstændig det rette tidspunkt. Man skal kende sine kunder – og naturligvis nye, potentielle kundeemner – samt vide, hvordan de agerer i forskellige sammenhænge.

Grunden dertil er i virkeligheden meget simpel, for hvis ikke du kender din kunder og forstår deres vaner, så mister du dem til dine konkurrenter. Evner du i modsat fald at nå dine kunder på deres hjemmebane, vinder du både dem og andre potentielle målgrupper og markeder.

byMedia – kreativt reklamebureau i Nordjylland

Hos byMedia har vi specialiseret os i netop den viden og det at skulle omsætte denne til reelle marketingløsninger. Hver eneste dag hjælper vi store såvel som små og mellemstore virksomheder med at opnå deres drømme samt indfri vores fælles høje ambitioner.

Som reklamebureau i Nordjylland og med benene solidt plantet i den ålborgensiske midtby skaber vi værdi for vores kunder i kraft af solid erfaring med den digitale markedsføring. Dette kombineres med muligheden for at få udført grafiske opgaver samt meget andet vedrørende din virksomheds markedsføring.

Et reklamebureau i Nordjylland der skaber synlighed

SEO, SoMe, AdWords, Google Analytics og WordPress. Når vi beskæftiger os med digital markedsføring, kan der være rigtig mange forskellige begreber, medier og koncepter at holde styr på for dig som virksomhedsejer. Det være sig blandt andet søgemaskineoptimering, så din hjemmeside vises i Googles søgeresultater og målrettede annoncer, så du når dine kunder på Facebook.

Design-og digitalt bureau

Står du som virksomhed og søger et design-og digitalt bureau som din nye samarbejdspartner til at hjælpe med konceptudvikling eller at skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller design til andet, så er byMedia det oplagte valgt. byMedia har mange års praktisk erfaring som design-og digitalt bureau, hvorfor vi med vores ekspertise er den rette til at hjælpe ved opgaver lign. ovenstående, både til online såvel som offline brug.

Lokal markedsføring målrettet dine kunder

Vi hjælper dig ligeledes med remarketing via Google og implementering af relevante plugins på din WordPress-hjemmeside. På den måde har vi sammen muligheden for at skabe målrettet markedsføring, der baseres på kundernes adfærd, vaner, interesser og geografiske placering.

DIT personlige reklamebureau i Nordjylland

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan bistå dig som DIT personlige reklamebureau i Nordjylland? I så fald tager vi gerne et kaffemøde med dig, hvor vi sammen vurderer behovet og derfra udarbejder en markedsføringsstrategi, der støtter op om virksomhedens specifikke målsætninger.

Vi garanterer sammenhæng imellem indsats og ROI og glæder os til at vise dig, hvordan vi kan skabe digital fremgang for din virksomhed!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud