Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

SEO København

Få en skræddersyet SEO løsning til din virksomhed i København

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


SEO København

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm. i København og omegn, hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt er lokal SEO i København essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer København”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig. Derefter ser du de resultater, som er i nærheden af dig.

Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til København, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google i med SEO i København!

Vores specialister optimerer hele din hjemmeside til en skarp pris, hvor resultater og god kvalitet er i højsædet. En SEO-løsning fra byMedia giver din virksomhed i København større online synlighed. Vi er med dig i hele processen som din personlige sparringspartner. Vores team er specialister i optimering af mindre virksomheder, hvor lokal synlighed er essentielt. Vi optimerer din hjemmeside så kunderne i dit nærområde nemt kan finde din virksomhed. Dette er uanset om du er beliggende i centrum af København eller i et omkringliggende lokalsamfund.

 

Ved at få tilknyttet en SEO-specialist, får du en løsning, der er udarbejdet af eksperter med over 5 års erfaring inden for SEO i København. Vi garanterer en løsning der er skræddersyet til netop din virksomhed. Dette giver dig de bedste forudsætninger for succes.

At nå til tops på Google kræver tid og er derfor ikke blot en engangsforestilling. Google er en kostbar pige i en bar – to fyre kommer hen til hende. Den ene har masser af relevant information om sig selv, men er ikke for påtrængende, og fortæller kun lidt om sig selv af gangen. Den anden er smart i en fart og overfuser med det samme pigen med mange informationer, dog stadig relevant, om hvem han her og hvad han kan. Begge har noget at fortælle, men Google ville vælge den første fyr, der stille byder ind, med det han kan. Sådan arbejder vores eksperter også med SEO. Vores løsninger strækker sig over 12 måneder for langsomt at fortælle Google, at netop denne side er relevant og derved opnå den højeste placering.

Søgemaskineoptimering til virksomheder

Det vigtigste, for en hvilken som helst virksomhed, er, at kunderne har nemt ved at finde dig. Med en SEO-optimeret hjemmeside, kan din virksomhed komme til tops på Google og derved opnå langt større online synlighed. For en virksomhed er en placering på side 1 essentiel, idet kun 5-6% klikker videre til side 2.

Netop hvilken plads på Google du har, er også af stor betydning. Forskellen mellem plads 3 og 4 er større end man lige tror.

SEO handler om de organiske resultater, hvor du som virksomhed ikke betaler pr. klik.

http://www.bymedia.dk/2016/02/23/faerre-reklamer-paa-google/

Hele 70% klikker på de organiske resultater, sp hvis din virksomheds hjemmeside ikke er optimeret i forhold til Googles algoritme, går du altså glip af disse kunder. En hjemmeside med relevante og informationsrige tekster samt en korrekt opbygning med undersider er det Google kan lide. Det er derfor nødvendigt at få optimeret ens hjemmeside, så den opfylder disse krav.

Kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på [email protected], hvis du vil vide hvordan din virksomhed kan optimeres og blive mere synlig online.

Personlig sparringspartner til SEO i København

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger som er i tråd med din virksomheds ambitioner og mål. Vi tager ofte på kundebesøg i København og omegn, for at opbygge tillid og gennemsigtighed. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder, og derefter går det kun fremad.

I en tid hvor hele 97% har søgt på lokale virksomheder, er det en nødvendighed at din virksomhed er synlig online, ellers går du glip af potentielt vigtige kunder.

Kontakt byMedia på 70227725 eller skriv på [email protected] for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed – vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud