Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

SEO

Søgemaskineoptimering – eller SEO (Search Engine Optimization) – er en så stor del af moderne, digital markedsføring, at det er noget, alle virksomheder med en hjemmeside eller webshop på et eller andet tidspunkt er nødt til at forholde sig til, om de vil det eller ej. Det gør sig ligeledes gældende, hvis sociale medier er en del af virksomhedens faste kommunikationskanaler. I dag er sociale medier nemlig så avancerede, at de uden problemer kan – og bør – indgå som en fast del af en SEO kampagne.

Nu spørger du nok dig selv, hvorfor det er noget, netop du bør beskæftige dig med i din virksomhed. Det er det af den simple årsag, at du uden god SEO optimering risikerer at tabe til dine konkurrenter og – endnu værre – aldrig blive set af dine kunder i et Google søgeresultat. Google stiller således, i stigende grad krav til SEO optimering og hvis du eller en af dine ansatte ikke er nogen trænede i at arbejde med netop søgemaskineoptimering, giver det rigtig god mening at alliere dig med et professionelt bureau, der har både erfaring og referencer i orden, når det kommer til SEO.

Søgemaskineoptimering

Når vi taler søgemaskineoptimering, taler vi i bund og grund om en lang række forskellige mekanismer, der foregår på og omkring hjemmesider og webshops. Ja, faktisk arbejder SEO teknikere med mere end 200 faktorer, der gør sig gældende, når din hjemmeside skal være en aktiv medspiller i konkurrencen om top 3 placeringerne i en Google søgning. I forbindelse med SEO optimering, taler vi som erfaren SEO konsulent således endvidere om henholdsvis On-page SEO og Off-page SEO.

On-page SEO er de ting, der foregår på selve domænet – altså din virksomheds hjemmeside og er de ting, du rent faktisk selv har kontrol over og som du selv har muligheden for at ændre i forhold til at optimere SEO. Når vi hos byMedia bistår dig som fast SEO konsulent, kigger vi derfor også først og fremmest på On-page SEO, for det er oftest her, der virkelig er plads til forbedringer.

En optimering af din sides On-page SEO inkluderer således:

  • Titles
  • Metabeskrivelser
  • Optimering af billeder
  • Tilpasning og rettelser af indhold
  • Nyt indhold i forhold til keywords (de ord, der udledes i en søgeordsanalyse)

Off-page SEO er derimod alt det, der foregår udenfor din hjemmeside og som du i bund og grund ikke selv har så stor mulighed for at kontrollere. Dette inkluderer dog indsats på sociale medier, linkkataloger samt linkbuilding. En rigtig god måde, hvorpå du kan forbedre din Off-page SEO er ved at blive nævnt af andre sider – nyhedssider, blogs, social media sites m.m.

Som det sikkert fremgår, så er søgemaskineoptimering er dog relativt kompleks størrelse, der kræver løbende vedligeholdelse og yderligere optimering, efterhånden som tiden går. Kun sådan er du nemlig helt sikker på, at du altid er foran dine konkurrenter i et søgeresultat relateret til virksomhed, produkter mv.

Din SEO konsulent i Aalborg, Aarhus, Odense og København

byMedia holder til i hjertet af Aalborg, men bistår en lang række kunder fra hele landet som fast SEO konsulent. Vores kunder har vidt forskellige baggrunde og kommer fra en lang række forskellige brancher. Dette giver os et helt unikt indblik i lige netop dine kunders adfærdsmønster, til stor gavn for vores fremtidige samarbejde. Vores unikke kendskab til mange forskellige målgrupper tillader os nemlig at skabe solide SEO kampagner, hvor vi garanterer, at du vil opleve lynhurtig ROI.

Løbende optimering af SEO indsats

Når du indgår et samarbejde med byMedia om søgemaskineoptimering, sørger vi for, som din nye SEO konsulent, at vedligeholde og optimere både On-page og Off-page SEO. Det betyder, at du med os som din faste sparringspartner aldrig behøver være bange for, at den nuværende indsats forældes. Med løbende søgemaskineoptimering, kan du således være helt sikker på, at du er lige dér – i det digitale rampelys.

Skræddersyede løsninger

Hos byMedia arbejder vi hårdt på at tilbyde alle vores kunder unikke og professionelle løsninger, der skræddersys hver enkelt kundes behov. Vi betragter det som vores fornemste opgave at levere 100 % gennemskuelige løsninger, der er til at forstå. På den måde kommer du aldrig til at betale for et produkt, der ikke skaber værdi for lige netop din virksomhed. Ved indgåelse af ethvert samarbejde, sørger vi for at fastlægge en strategi for vores samarbejde, hvori rammer, forventninger, deadline og pris også tydeligt fremgår.

Onlinetjek.dk

I forbindelse med SEO optimering, har vi hos byMedia udviklet et værktøj, der tillader dig – i ro og mag – at undersøge, om din hjemmeside kunne have gavn af SEO optimering. Via hjemmesiden www.onlinetjek.dk, kan du således indtaste dit domæne, hvorefter værktøjet vil generere en overordnet hjemmeside analyse. Udover SEO, kigges der på faktorer som responsivt design, din sides placering på Google, undersider mv., der har indflydelse på, om dine kunder egentlig kan finde dig samt brugeroplevelsen, når de først klikker sig ind på siden.

Hvis du mener, byMedia kan være et match for dig og din virksomhed, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvorfor vi er vores kunders foretrukne SEO konsulent. Ring til os på 77 227 725 eller send en mail på [email protected]!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud