Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

SEO tekster

Vidste du, at SEO er en væsentlig del af det at have en moderne, velfungerende hjemmeside? Eller, det er det i hvert fald, hvis du har ambitioner om, at selv samme skal vises i Googles søgeresultater (og alle andre søgeresultater for den sags skyld). Indbygget i langt de fleste digitale platforme er nemlig algoritmer, der stiller helt specifikke krav til dig som hjemmesideejer. Det være sig såvel sidens brugervenlighed som selv sammes relevans for de besøgende. Ligeledes er det vigtigt, at sidens indhold har en kvalitet, som især Google kan acceptere. Dette gælder alt, fra billeder og bannere til det tekstmateriale, der er at finde.

Hvad er SEO tekster?

Tekster til en hjemmeside er dog ikke så lige til. Her arbejder vi nemlig med det, der populært betegnes som SEO tekster. Denne type tekster er først og fremmest målrettet modtageren – ellers ville det ikke give meget mening at have dem på en hjemmeside. Derudover skal de dog skræddersyes og tilpasses til Googles søgealgoritme. Det er netop hér, vi tager ganske almindelige tekststykker og konverterer dem til regulære SEO tekster.

SEO tekster der skaber synlighed

SEO tekster er sammensat til at skabe synlighed og fremgang for din virksomhed. Synlighed giver sig til udtryk i form af bedre placeringer i Googles søgeresultater. Dette gælder den overordnede side såvel som undersider. Fremgangen skulle gerne komme til udtryk i form af flere besøgende på siden, øget omsætning eller noget helt tredje.

Søgeordsoptimering af dine SEO tekster

Hos byMedia arbejder vi med søgemaskineoptimering på flere forskellige måder, fra optimering af selve hjemmesiden til linkbuilding og søgeordsoptimering af hjemmesidens tekstmateriale. Såfremt teksterne på din hjemmeside er for korte – eller ikke-eksisterende – tilbyder vi at skrive teksterne for dig. Det synes måske ret lige til at skrive om din egen virksomhed og dine egne produkter, men der er rigtig mange tekniske faktorer, der skal tages højde for. Dem har vi styr på, hos byMedia!

SEO tekster baseret på grundige søgeordsanalyser

Når vi arbejder med søgeordsoptimering og SEO tekster, sørger vi eksempelvis for at lave grundige søgeordsanalyser, lave relevante overskrifter og alt det andet, der gør en rigtig god SEO tekst. Med afsæt i din virksomhed, sørger vores tekstforfatter for at skrive personlige, nærværende tekster, der fanger modtageren og giver dig fuld ROI.

byMedia – specialister i SEO tekster

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe synlighed og bedre placeringer ved hjælp af god, gedigen SEO optimering? Så kontakt byMedia allerede i dag og lad os vise dig, hvordan vi har hjulpet en lang række forskellige kunder til gode placeringer og øget omsætning!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud