Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Social media bureau

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Social media bureau

I den moderne, digitale, markedsføringsverden, er de sociale medier en yderst vigtig medspiller. Her fra markedsfører rigtig mange virksomheder sig ved at fremvise deres produkter og ydelser, indgå dialog med kunderne og generelt bare være til stede lige dér, hvor det sker.

Med de sociale mediers indtog, er det således blevet muligt for virksomhederne at nå rigtig mange forbrugere på ganske kort tid. Ligeledes er en af de mest markante fordele ved markedsføring via sociale medier, at det ikke er forbundet med nær så mange omkostninger som så mange andre former for markedsføring – herunder TV-reklamer, radiospots og sågar annoncering i aviser, ugeblade og månedsmagasiner.

Social media manager

Noget af det første, du bør spørge dig selv om, inden du går i gang med at markedsføre din virksomhed og kommunikere via sociale medier er måden, hvorpå dette skal foregå. Hvilken tilgang har du til det at markedsføre din virksomhed et sted, hvor rigtig mange mennesker potentielt kan se de budskaber, du udsender? Hvilke budskaber har du overhovedet tænkt dig at dele og hvorfor? Derudover er det altid en rigtig god idé, at der fra starten vælges en medarbejder – eller et social media bureau – til at stå for den kommunikation og markedsføring, der skal foregå via virksomhedens Facebook, Instagram mv. Dette skaber ensartethed, både i stil og tone og det er altid en fordel, set fra forbrugernes synsvinkel.

Social media strategi

Udover at fastlægge HVEM, der skal fungere som social media manager, anbefaler vi hos byMedia, at der allerede på forhånd er sørget for at fastlægge en god strategi. Denne skal formå at støtte op om virksomhedens overordnede målsætninger samt de målsætninger der er for arbejdet med sociale medier. Ligeledes bør denne strategi have stærke – og ganske klare – referencer til det visuelle såvel som det kommunikative udtryk, der er for resten af virksomheden. Det er nemlig ret enkelt; hvis dine kunder bliver forvirrede omkring, hvem du og din virksomhed er, så er de mere tilbøjelige til at vælge konkurrenterne.

Professionelt social media bureau i hjertet af Aalborg

byMedia er et social media bureau, der befinder sig i hjertet af Aalborg. Herfra hjælper vi en lang række forskellige virksomheder med social media management og vores erfaring bygger således på en stor diversitet, både i forhold til branche, geografisk placering og virksomhedstype. Vi har således hjulpet de fleste, lige fra den lille lokale frisør til større landsdækkende virksomheder.

Som en fast del af vores services som social media bureau, står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt, lige fra udarbejdelse af en markedsføringsstrategi til vedligeholdelse og opfølgning af den indsats, der lægges på de sociale medier.

Hvis du mener, byMedia som social media bureau kunne være et match for din virksomhed, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud