Online markedsføring

SEO

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i udbytte via søgemaskineoptimering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

SEO

Fordele ved brugen af søgemaskineoptimering (SEO)

Det overordnede formål med SEO er at tiltrække nye kunder til din hjemmeside.

SEO er det arbejde der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider på Google.

Udbyttet af SEO

At arbejde med SEO handler overordnet om at gøre din side relevant i forhold til kundernes søgninger herunder at din side er konkurrencedygtig. Dette medhenblik på bedre placeringer end dine konkurrenter på Google. SEO er kort sagt en proces der bliver produceret, optimerer indholdet, skaber popularitet herunder måler effekten.

Priser og proces

Hvad din virksomhed skal starte med og hvor meget du skal arbejde med, afhænger helt af din situation. Når der arbejdes med SEO, forsøger vi at finde det område, hvor vi kan skabe den største forandring først.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Søgemaskineoptimering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau