Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Tekstbureau

Har du en tekstforfatter eller tekststærk kommunikationsmedarbejder til at varetage tekstproduktionen i din virksomhed? En medarbejder, der er såvel sprogligt som grammatisk stærk og som formår at omdanne dine missioner og visioner til hjemmesidetekster, pressemeddelelser, nyhedsbreve mv. Det skal samtidig være en medarbejder, der forstår at skabe kommunikation i øjenhøjde, og som evner at tale målrettet til lige netop dine kunder.

Hvis ikke, kan du med fordel vælge at alliere dig med et eksternt tekstbureau, og nu skal vi fortælle dig hvorfor!

Hvad er et tekstbureau?

Et professionelt tekstbureau kan varetage alle former for skriftlig kommunikation, fra pressemeddelelser og nyhedsbreve til webtekster og kategoribeskrivelser. Ligeledes kan et tekstbureau hjælpe dig med at udvikle et manuskript til en tale, et foredrag eller deslige, hvor du skal præsentere foran medarbejdere eller andre interne interessenter. Fordelen ved at alliere dig med et tekstbureau er således, at du her får en højt specialiseret sparringspartner, der står til rådighed, når du har brug for det.

SEO tekstbureau

Hos byMedia betragter vi os selv som specialister, når det kommer til arbejdet med søgemaskineoptimering, herunder SEO tekstforfatning. SEO og dertilhørende søgemaskineoptimerede tekster er det, der får din hjemmeside vist i Googles søgeresultater. Derfor bør du også nøje overveje, om du selv har modet på at gå i gang med de såkaldte søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster, eller om du skal have en professionel tekstforfatter til at skrive opgaven for dig.

Når vi beskæftiger os med SEO tekstforfatning er der rigtig mange tekniske såvel som kvalitetsmæssige krav til hver enkelt tekst. Hos byMedia kender vi de eksisterende krav, og vi holder samtidig øje med nye tiltag på området. Således betragter vi os selv som et godt bud på et SEO tekstbureau.

Pressemeddelelser og kontakt til nyhedsmedierne

Foruden SEO tekstforfatning, tilbyder byMedia at tilrettelægge og skrive dine pressemeddelelser. Vi hjælper med alt, fra en god PR strategi til udvælgelsen af de rette medier såvel som kontakten til redaktører og journalister. Ligeledes sørger vi for at vinkle nyheden på en måde, så både medier og deres læsere favner det, du fortæller dem. Såfremt du vil sende til flere forskellige medier og derved øge chancerne for at blive bragt, siger vores erfaringer os, at der skal skrives flere forskellige pressemeddelelser – også selvom nyheden er den samme. Her bistår vi dig naturligvis også som dit tekstbureau.

Opsætning af nyhedsmail

Rigtig mange virksomheder i dag tilbyder deres kunder muligheden for at skrive sig op til et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes ikke nødvendigvis hver uge – eller hver måned for den sags skyld. Det sendes til dine subscribers, når du har noget spændende at fortælle. Det kan være, når der sker større ændringer, nye ansættelser, lanceringen af nye produkter, events eller måske udsalg og væsentlige rabatter. En nyhedsmail skal altså være attraktiv og ikke mindst væsentlig for dine kunder, så de rent faktisk føler, de opnår noget ved at skrive sig op.

Hos byMedia tilbyder vi hjælp til opsætning af nyhedsmail, fra opsætning af skabelon til tekstforfatning samt opsætning af det mailsystem, der skal anvendes i den forbindelse.

Vi er byMedia – DIT tekstbureau!

Som tekstbureau står vi, hos byMedia altid klar til at fortælle dig om de mange fordele, der er ved at samarbejde med et eksternt tekstbureau, når der skal produceres tekster i din virksomhed. Vi står klar til at byde dig velkommen til et kaffemøde på vores kontor her i Aalborg C, men kommer også gerne ud til dig til et møde.

Kunne du tænke dig at høre mere eller har du allerede en eller flere tekster, der skal skrives? Kontakt byMedia allerede i dag og lad os komme i gang med lige netop din opgave!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud