Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Hos byMedia leverer vi skræddersyede webløsninger

Lokal markedsføring til lokale virksomheder i Frederikshavn

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Webbureau i Frederikshavn

En flot hjemmeside og webshop, hvor dine kunder får en helt unik oplevelse, hver gang de besøger din virksomhed online. Det er noget af det første, du skal overveje, når du overvejer, hvordan du kan starte virksomhedens digitale markedsføringsrejse.

Det handler om at skabe en luksuriøs atmosfære – et inspirationsunivers – der emmer af brugervenlighed og god kundeservice, så dine kunder får lyst til at komme igen og de endvidere vælger dine produkter frem for konkurrenternes.

Webløsninger i verdensklasse med dit webbureau i Frederikshavn

Som webbureau beskæftiger vi hos byMedia os først og fremmest med webløsninger i form af WordPress-hjemmesider og webshops udviklet i WooCommerce. Grunden til at vi udelukkende arbejder med disse CMS-systemer er, at du her får brugervenlige løsninger med uendelige designmuligheder og fede hightech features.

Vores webudviklere sidder klar til at lytte til dine visioner for den nye hjemmeside og/eller webshop. Med afsæt i egne erfaringer sørger de derfra for at omdanne disse til en fuldt ud skræddersyet løsning, der lever op til alle dine forventninger – og også gerne overgår dem!

Fremgang med SEO, SEM, AdWords og SoMe

Foruden hjemmesider og webshops tilbyder byMedia som dit webbureau i Frederikshavn at søsætte SEO- og AdWords-kampagner, der giver din hjemmeside den opmærksomhed, den har fortjent.

Endvidere tilbyder byMedia hjælp til social media marketing samt annoncering via nogle af landets mest anvendte nyhedsmedier. Der kan eksempelvis være tale om annoncering på Tv2, BT, Ekstrabladet og Børsens hjemmesider. Hvilke medier der skal vælges afhænger af faktorer som målgruppe og virksomhed og det hjælper vi dig selvfølgelig med at beslutte.

byMedia – et webbureau med lokalt kendskab

Med sine fødder solidt plantet i den nordjyske muld og en fast base i det ålborgensiske, har vi hos byMedia stor erfaring med at hjælpe kunder fra hele landsdelen. Som dit webbureau i Frederikshavn kan vi derfor også bistå dig med lokalt kendskab og en forståelse for, hvordan dine kunders adfærd egentlig ser ud.

Når vi laver webløsninger tager vi derfor også udgangspunkt i veldokumenterede resultater, der er hentet i vores samarbejde med andre kunder. Alt dette omsættes til brugbare, fremdriftige løsninger til din virksomhed.

Kontakt dit personlige webbureau i Frederikshavn

Hos byMedia står vi altid klar med råd, vejledning og professionel sparring. Vi tager derfor også gerne et møde med dig, hvor vi kan fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig som dit webbureau i Frederikshavn.

Kunne du tænke dig at høre mere? Så kontakt byMedia allerede i dag og lad os sammen trylle en skræddersyet webløsning til din virksomhed!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud