Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Webbureau i Horsens

Online markedsføring til lokale virksomheder

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Webbureau i Horsens

Når virksomheder skal markere sig i digitale sammenhænge, er det vigtigt, der er styr på alle de tekniske faktorer omkring digital markedsføring. Der skal også være en bevidsthed om, hvem det er, man gerne vil henvende sig til – og hvorfor man vil henvende sig til netop denne målgruppe.

Alt, fra virksomhedens image og produktportefølje til målsætninger og drømme for fremtiden skal indtænkes – og måske endda videreudvikles på – inden den reelle markedsføringsindsats påbegyndes.

Et ambitiøst webbureau i Horsens

Hos byMedia har vi specialiseret os i netop dette! Vores team består af kompetente hænder, der har uddannelse såvel som erfaring og knowhow med i bagagen, når der skal udvikles kreative løsninger for vores mange kunder.

Vores ambitioner for din virksomhed er tårnhøje og vi betragter det som et krav mere end en mulighed at overgå hver enkelt kundes forventninger – hver evig eneste gang! byMedia er et webbureau i Horsens, der står for kreativitet, kvalitet og gensidig tillid. Alle kunder skal føle sig hørt og vi stopper ikke vores arbejde med din specifikke løsning, førend du er tilfreds.

Webløsninger med brugervenlighed i fokus

byMedia arbejder med brugervenlige løsninger, der først og fremmest er lette at tilgå for dig og dine medarbejdere. Derudover bistår vi med råd og vejledning, fx i forhold til anvendelsen af din nye WordPress-hjemmeside, Facebook Business Manager mv.

Derudover udvikles alle hjemmesider i responsivt design og kan således tilgås fra alskens forskellige devices, fra bærbare computere til smartphones. Dette bidrager til at skabe positive kundeoplevelser, hvor nye såvel som gamle kunder kommer tilbage igen og igen… og igen.

Integrerede løsninger

Foruden WordPress-hjemmesider arbejder vi med integrerede løsninger såsom webshops i WooCommerce samt SEO- og AdWords-kampagner. Sidstnævnte skaber værdi i form af gode placeringer i Googles søgeresultater, organiske såvel som betalte.

Videre er der mulighed for at integrere annoncering via Facebook, Instagram og nogle af landets mest læste nyhedsmedier som Tv2, BT, Ekstrabladet og Børsen.

byMedia – et webbureau i Horsens med lokalt kendskab

Som webbureau i Horsens har vi samarbejdet med en lang række forskellige virksomheder fra Horsens og omegn. Det er din garanti for et webbureau med lokalt kendskab, som kender dig, dine konkurrenter og ikke mindst dine kunder. Et solidt markedskendskab er forudsætningen for at kunne skabe ditto solide løsninger.

Kontakt dit webbureau i Horsens!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig og din virksomhed med en professionel digital løsning? Så kontakt os allerede i dag og lad os aftale et kaffemøde, hvor vi sammen kan blotlægge behov og målsætninger for virksomheden for derfra at skabe synlighed og tilstedeværelse, dine kunder forstår.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud