Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Webshop design

Vil du i gang med at sælge dine varer og ydelser online, skaber vi, hos byMedia, lige netop den webshop, der matcher dine ønsker og behov. Vi har stor erfaring med at designe webshops i store og små størrelser, til en lang række forskellige virksomheder fra forskellige brancher i hele landet.

Hos byMedia får du et webshop design, der tager udgangspunkt i dine og din virksomheds behov. Når vi laver din nye webshop, sørger vi for at skabe et unikt og personligt design, der tager udgangspunkt i de produkter, virksomheden sælger, dens image m.m. Vi sørger ligeledes for, at der skabes en synergi imellem din virksomheds visuelle identitet – dens grafiske udtryk – og den nye webshop. Det er nemlig sådan, at det visuelle udtryk i de fleste tilfælde er det, folk husker, når de tænker på dig og din virksomhed. Derved risikerer du heller ikke at skabe forvirring hos dine kunder, når de besøger din virksomhed online for første gang.

Såfremt din virksomhed endnu ikke har en visuel identitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Vi starter med at kigge på dit logo og finder i samarbejde med dig ud af, om dette skal gentænkes eller måske bare opdateres – logoet danner nemlig grundlaget for dit nye webshop design. Skulle din virksomhed allerede have et logo og en designmanual, kan du blot sende os dette og så tager vi naturligvis udgangspunkt deri, når vi påbegynder arbejdet med at udvikle webshop design.

Markedets bedste systemer og løsninger

Vi leverer webshops i WooCommerce, der er et e-commerce system udviklet af nogen af folkene bag WordPress. WooCommerce er derfor fuldt ud kompatibelt med WordPress. Derfor vil du, så snart din nye webshop er klar og integreret, let kunne indtaste de produkter mv. du ønsker at vise dine kunder online. Ligeledes sørger vi for at lave din nye webshop med responsive design. Det betyder, at webshoppen fra dag et er kompatibel fra alle tænkelige apparater lige fra PC til tablet og smartphone. Dermed kan dine kunder handle hos dig, hvad enten de sidder i bussen, på kontoret eller hjemme i sofaen med deres tablet i hånden.

Endvidere anvender vi hos byMedia betalingssystem fra ePay samt indløsningsaftaler fra Clearhaus, når vi laver din nye webshop. Vi tilbyder kun vores kunder de bedste og mest sikre løsninger og de krav mener vi, ePay og Clearhaus lever op til. På den måde behøver hverken I eller jeres kunder være nervøse for eksempelvis sikkerhedshuller, når der handles på webshoppen.

Har du lyst til at sælge dine produkter og ydelser fra en personlig og professionel webshop? Så tøv ikke med at kontakte byMedia for en uforpligtende snak om dit nye webshop design.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud