Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Webtekster der får dig frem i verden!

At skrive tekster til online medier og medieplatforme er langt fra det samme som at skulle skrive til de aviser, magasiner og ugeblade, du køber på tanken eller i supermarkedet. Webtekster skal nemlig tilpasses din målgruppe såvel som internettets mange forskellige algoritmer. Konsekvensen af ikke at skrive læsevenlige, særligt tilpassede tekster er, at din virksomhed går glip af rigtig megen vigtig synlighed og i værste tilfælde risikerer du at tabe såvel eksisterende kunder som nye, potentielle kundeemner til dine konkurrenter.

Webtekster til Googles søgealgoritme

Lækkert design og brugervenlighed – det må naturligvis være nogle af de allervigtigste faktorer, når din virksomhed skal have ny hjemmeside. Men hvad med webteksterne? Er de ligegyldige, og kan de helt udelades?

Ja, det lyder måske egentlig rimelig simpelt og lige ud af landevejen, men faktum er, at Google belønner velskrevne tekster, hvor teknik og semiotik går op i en højere enhed. De skal have en vis længde, indeholde udvalgte søgeord og i øvrigt være opstillet korrekt med over- og underoverskrifter. Belønningen viser sig i form af de gode placeringer i Googles organiske søgeresultater – altså side et-placeringerne. Det er de placeringer, penge ikke kan købe, men som kræver solidt håndværk og indblik i al den teknik, der ligger bag webteksterne.

Hjemmesideoptimering og webtekster

Hos byMedia har vi specialiseret os i arbejdet med Google optimering af hjemmesider, fra implementering af responsivt design, brugervenlighed og SEO optimerede webtekster. Vi betragter det som vores fornemste opgave at skabe unikke løsninger, der skaber tilstedeværelse, synlighed og i sidste ende markant fremgang. De skal være appetitvækkende for dine kunder og få dine konkurrenter til at ryste lidt i bukserne.

Webtekster med kommunikation i øjenhøjde

Foruden det faktum at hjemmesidetekster skal skrives, således at Google og andre søgemaskiner kan finde dig, så skal de også skrives til den specifikke målgruppe. De skal virke inkluderende, relevante og sidst men ikke mindst skal de være formuleret i et sprog, som dine kunder forstår.

Vores tekstforfatter er vant til at skulle sætte sig ind i alskens forskellige emner og brancher. Samtidig bruger vi den nødvendige tid på at lære dig og din virksomhed at kende, med henblik på netop at skabe vedkommende tekster, som Google også elsker.

byMedia – tekstforfatning til web og andre digitale platforme

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos byMedia kan hjælpe dig med webtekster, der skaber synlighed og samtidig fanger kunderne? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om, hvordan din løsning kunne se ud! Med et solidt afsæt i moderne kommunikation og markedsføring, sørger vi for at manifestere din digitale tilstedeværelse.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud