Vi bruger digital indsigt til at hjælpe brands og virksomheder til et spring fremad.

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

CASES

Branding er et af de vigtigste aspekter af enhver virksomhed.

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + WEBSITE

Brix Tømrer ApS

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Oplev Brovst

BRANDING + GRAFISK DESIGN + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Scandic IT

TEKST + BRANDING + GRAFISK DESIGN + TRYKSAGER + WEBSITE

Designhaus

BYMEDIA

Reklamebureau Hjørring

Når en virksomhed skal beskæftige sig med reklame, er der rigtig mange forskellige faktorer at skulle tage hensyn til. Der er offline reklame såvel som online reklame – alt sammen noget der er med til at skabe den visuelle identitet og det brand, du gerne vil formidle til dine kunder.

Du bør derfor også overveje, om du har modet på at give dig i kast med en allround indsats. Denne skal differentiere dig fra dine konkurrenter og give dig den synlighed, din virksomhed fortjener. Hvis ikke selv er den store reklame-haj, kan det dog give rigtig god mening at vælge et reklamebureau i Hjørring, der har mod på at smække dig helt frem i rampelyset.

Reklame skal give dig synlighed

Et af succeskriterierne når vi beskæftiger os med reklame må – unægtelig – være at skabe målrettet synlighed overfor eksisterende kunder og nye, potentielle kundeemner. Det kan være alt, fra flotte annoncer, brochurer og flyers til SoMe-marketing og annoncering via online nyhedsmedier.

Reklamebureau i Hjørring med digitalt udsyn

byMedia er et reklamebureau med base i Aalborg og fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vores kunder er mange og inkluderer både store og små virksomheder. Vi vægter tillid og betragter det som et ufravigeligt krav, at du som kunde har fuld forståelse for den løsninger, vi i samarbejde finder frem til.

Som reklamebureau har byMedia specialiseret sig i arbejdet med digital markedsføring og professionelle webløsninger. Vi tilbyder hjælp til målrettede SEO- og AdWords-kampagner, der har til formål at placere dig øverst i Googles søgeresultater. Derudover arbejder vi med fuldt ud gennemført social media marketing, der søger at kombinere indsatsen på alle dine digitale platforme.

Design-og digitalt bureau

En af vores spidskompetencer er som nævnt online annoncering, men herudover har vi mange års praktisk erfaring som design-og digitalt bureau, hvor vi skaber kreative løsninger for kunder. Vi skaber visuelle identiteter, mærkbare design til logoer og unikke websiteløsninger samt skræddersyet konceptudvikling.

Mangler du en ny samarbejdspartner til en opgave lign. ovenstående, så er byMedia det rette valg for dig.

Skræddersyede hjemmesider i WordPress udviklet i responsivt design
Som reklamebureau i Hjørring beskæftiger vi os i høj grad med udvikling af flotte WordPress-hjemmesider. Fordelen ved en hjemmeside i WordPress er, at dette er verdens mest anvendte CMS-system. Det er det blandt andet på grund af dets fantastiske brugervenlighed og på grund af de uendelige muligheder for at implementere et eksklusivt webdesign.

Hvis du drømmer om at sælge dine produkter i en webshop, tilbyder vi endvidere at implementere et såkaldt WooCommerce-plugin. Et plugin særligt udviklet til brug i WordPress’ CMS-system.

BY MEDIA – Vi er DIT reklamebureau i Hjørring

byMedia er DIT reklamebureau i Hjørring og vi hjælper dig med alt inden for moderne reklame og markedsføring.

Kunne du tænke dig at høre, hvordan vi kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Hjørring? Så kontakt os allerede i dag og aftal et møde, hvor vi kan diskutere målsætninger, behov og strategi med henblik på den fremtidige markedsføringsindsats.

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

ANMELDELSER

★★★★★ 5.0 ud af 50 anmeldelser

Reklamebureau Hjørring
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Brug for hjælp?

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau